Uşak'ta Yolcu Otobüsü İle Kamyon Çarpıştı

Uşak'ta meydana gelen olayda, şehirler arası yolcu taşımacılığı yapan otobüs ile kamyon çarpıştı. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 18 kişi de yaralandı.

24.06.2020-09:02 - (Son Güncelleme: 24.06.2020-08:51) Uşak'ta Yolcu Otobüsü İle Kamyon Çarpıştı

Kaza, Karlık Köyü kavşağı yakınlarında meydana geldi. Hüseyin Tuncer'in kullandığı 19 AAU 939 plakalı yolcu otobüsü, Mustafa Karabacak'ın kullandığı 42 L 1498 plakalı kamyona arkadan çarptı. Olay ekiplere bildirilirken, olay yerine sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri ilk yaptıkları incelemede otobüs şoförü Hüseyin Tuncer ile otobüsün diğer şoförü Nurettin Erdem'in hayatını kaybettiğini belirledi.

Öte yandan kazada yaralanan 16 yolcu ve 1 muavin ile kamyon şoförü Mustafa Karabacak kentteki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu aktarılırken, kazada hayatını kaybeden şoförlerin cansız bedenleri itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu araçtan çıkartıldı ve Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna gönderildi.

Kazada yara almayan yolcuların başka bir otobüsle yollarına devam edeceği belirtilirken, kaza ile ilgili olarak açıklamada bulunan yolcu Engin Dıvrak, "Uyuyordum. Dizlerimi çarptım ve uyandım. Kafamı kaldırdığımda kaza olmuştu. Otobüsteki yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. İki şoförün de vefat ettiğini öğrendik." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal