Uşak’ta doğum yapan S.Y, doğumdan sonra 2 metre yükseklikten bebeğini attı. Kaçmaya çalışan anne, yakalanarak tutuklandı. Bebeği hastaneye kaldırıldı. Bebeğinin son durumu ise hayati tehlikesi devam ediyor. Kafasında ve bedeninde yaralar bulunan bebek hastane can çekişirken, annenin verdiği ifade şaşkınlık yarattı.
Uşak Deri Karma Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika çalışanı, fabrikanın arka bahçesinde yeni doğmuş bir bebek buldu. Hemen polis ekiplerini ve ambulansı arayan fabrika çalışanı gözlerine inanamadı. Olay yerine gelen sağlık ekipleriyle birlikte bebek, Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Bebeğin hayati tehlikesi devam ediyor. Tutuklanan vicdansız anne ise ifadesinde şu sözlere yer verdi…
2 metre yükseklikten yeni doğurduğu bebeğini fabrika bahçesine atan anne S.Y, fabrika çalışanı tarafından fark edilmesiyle yakalandı.
Polis ekipleri tarafından tutuklanan annenin ilk ifadesi ortaya çıktı. İfadesinde söyledikleri polis ekiplerini şaşkına çevirdi.
Vicdansız anne ilk ifadesinde, ailesinden korktuğunu, hamile kaldığını kimsenin bilmediğini, bebeğini daha sonra almak üzere bıraktığını açıkladı.
Yaşanan olayla ilgili araştırma yapan ekipler S.Y’nin doğum yaptığını ve üstünü değiştirerek kaçmaya çalıştığını belirledi.
Yakalandıktan sonra hastaneye kaldırılan anne, taburcu olduktan sonra adliyeye sevk edildi. Adliyede verdiği ifadeyle sosyal medyada tepki topladı.
23 yaşındaki vicdansız anne, bebeğini saklamak istediğini, sonrasında oradan alacağını ve pişman olduğunu ekledi.
Çıkarıldığı mahkemede tutuklanan genç anne, ceza evine gönderildi.