20.04.2022-09:57 (Son Güncelleme:23.04.2022-12:28)


1

Bu fırının altındaki çekmece nedeniyle yemeklerinizi sıcak tutabilirsiniz. Fırında yemek pişirirken aynı vakitte bir öteki yemeğinizi de çekmeceye yerleştirerek sıcak kalmasını mümkün kılabilirsiniz.



2

Klavyede f ve j harflerinin altında yer alan çizgiler, hızlı klavye yazanlar için bir ipucu özelliğinde. İşaret parmaklarınızı bu iki tuş üstünde yerleştirdiğinizde bakmadan da hangi tuşlar üzerinde olduğunuzu fark edersiniz



3

Bu şekilde bir çantanız mevcutsa üstünde yer alan kesik yerlere ayakkabınızı veya yanınıza aldığınız farklı bir eşyalarınızı asabilirsiniz.



4

İç çamaşırınızın içinde yer alan bölüm aslında arka ve yan dikişleri birbirine tutturmak için yapılır. Bu dikiş uygulandığında teknik olarak öteki bir dikiş yapmak imkansız duruma gelir, bu nedenle iç tarafta izlenen bölüm bir cep gibi kalır.



5

Yanlarında delikler olan ayakkabılar öncelikle basketbolcular için planlandı. Sporcular ayakkabının yanındaki delikler nedeniyle bağcıklarını daha sıkı bağlayabiliyordu.



6

Buradaki delik porsiyon hakkında bilgi veriyor size. Örneğin tek kişilik bir spagetti yapacaksanız o deliğe sığan makarna kadar yapmanız yeterli olacaktır.



7

Maket bıçağı üzerinde olan yatay çizgiler onun nereden kesileceğini gösterir. Eğer bıçağınız keskinliği kaybettiyse arkada olan siyah kısmı çıkarıp bıçağı koparabilirsiniz.



8

Kürdanınız bititkten sonra bir parçasını koparıp destek olarak kullanabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr