Unsuz Ekmek Oopsie Nasıl Yapılır? Unsuz Ekmek Yapmanın Püf Noktaları

Unsuz ekmek olur mu demeyin! Kahvaltıların yeni yıldızı olmaya aday bu ekmek tarif ile kalori ve karbonhidrattan uzak kalmış olacaksınız. Özellikle diyet yapanlar için oldukça ideal olan bu tarifle sevdiklerinize farklı bir sürpriz yapın.

24.07.2019-10:40 - (Son Güncelleme: 24.07.2019-10:31) Unsuz Ekmek Oopsie Nasıl Yapılır? Unsuz Ekmek Yapmanın Püf Noktaları

Un kullanılmadan hazırlanan bu ekmek tarifiyle ekmeği tamamen hayatınızdan çıkarma derdinden de kurtulacaksınız. Peki oopsie ekmeği nasıl yapılır? Malmeleri neler? Merak edenler için derledik.

OOPSİE EKMEK TARİFİ

Malzemeler; 3 adet yumurta,3 yemek kaşığı (tepeleme)krem peynir,1/2 çay kaşığı tuz,1 çay kaşığı kabartma tozu

Hazırlanışı; Yumurtaların sarısını ve beyazını birbirlerinden ayırın.Yumurta aklarını ayırdığınız kaba, tuzu ve kabartma tozunu ekleyin. Ters çevrildiğinde dökülmeyecek bir kıvama gelene dek çırpın.Yumurta sarılarını ayırdığınız kaseye krem peyniri ilave edip 2-3 dakika çırpın. Hazırladığınız yumurta sarılarını, yumurta beyazlarına nazikçe, alttan yukarıya doğru kabartacak şekilde karıştırın.Yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine bir kaşık desteğiyle hamuru dökün. Önceden ısıttığınız 150 derecelik fırında 20 dakika boyunca, üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Afiyet olsun.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal