21.09.2022-11:40 (Son Güncelleme:21.09.2022-15:17)


1

PINAR ALTUĞ

PINAR ALTUĞ

Sosyal medyadan verdiği sert cevap gündem olmuştu.



2

SELİN CİĞERCİ

SELİN CİĞERCİ

Selin Ciğerci de takipçisinin yorumuna dayanamadı.



3

Didem Arslan

Didem Arslan

Menajeri tarafından dolandırıldığı gerekçesiyle yayına katılan Alev hakkında gelen ihbarlar şoke etti. Didem Arslan, yayında Adanalı Alev hakkında duyduğu iddialara dayanamayarak, dolandırıcılıkla suçlanan kadını 'Bu platformu ünlü olman için sana açmayacağım' diyerek kovdu.



4

Musa Eroğlu

Musa Eroğlu

Sanatçı Musa Eroğlu'nun, Hz. Ali hakkındaki "Zülfikar'ın ağırlığı 2 ton 700 kilo. Tasviri doğruysa onu anca Tanrı kullanabilir. Kul kullanamaz çünkü ağır gelir. Şimdi düşün, 2 ton 700 kilo kılıç taşıyan herifi biri kamayla öldürüyor. Gel de buna inanasın" şeklindeki sözleri tepki çekti. Alevi dernekleri, Eroğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.



5

Adanalı dizisinde canlandırdığı Maraz Ali karakteriyle tanınan Mehmet Akif Alakurt'tan küfür dolu paylaşım geldi. Türk kadınlarına ettiği hakaretlerle gündeme gelen Alakurt, bu kez sosyal medya paylaşımıyla olay yarattı. Parası ve pasaportuyla paylaşım yapan Alakurt, "Geçen bizim maceracı yurttaşlardan biri benim plakaya bakıp, 'MAA' 'Maraz Ali Abi' demek değil mi diye sordu. Dedim, 'Oğlum bu plakayı tersten okuyacaksın. Bak bakayım ne oluyor. Baktı, baktı bir şey bulamadı. Dedim, düzden Mehmet Akif Alakurt, tersten okursan a... a... olarak okunuyor. Bizim çomar her şartta olduğu gibi sırıtıyor tabi..." notunu yazdı. Alakurt'un bu sözleri takipçilerini kızdırdı.



6

ÇAĞLA ŞİKEL

ÇAĞLA ŞİKEL

Ünlü sunucu da gelen yoruma dayanamamaıştı.



7

Hakan Ural'dan herkese rest

Hakan Ural'dan herkese rest

Kendisinin dışlandığı ve her seferinde birilerinin ona hakaret ettiğini söyleyen Ural, yaptığı açklamada insanlara sitem etti. Hakan Ural'ın paylaşımı kısa sürede gündem oldu. Ünlü sunucu şunları dedi; "Rengim şeklim belli demeye çalışmam derim hayatım boyunca göründüğüm gibi içi dışı bir adam oldum ülkeye bu kadar hizmeti olmuş halkın oyları tercihi ile seçilmiş cumhurbaşkanını sevip sayıyorum diye ne anam kalıyor ne avradım ne gelmişim ne geçmişim. Sözde çok demokrat sözde çok aydın özgürlükçü olanlar tarafından. Dibine kadar Recep Tayyip Erdoğan ....Topunuz gelin."



8

Hikmet Tuğsuz

Hikmet Tuğsuz

Hakkında hapis cezası var iddiaları dolanan Hikmet Tuğsuz konuyla ilgili açıklama yaptı. Hikmet; "Her şey yolunda Yunanistan’da tatil yapıyorum. Hapis iddialarının aslı yok. Pazar günü Antalya’da olacağım." diyerek iddiaları yalanladı.



9

Gülben Ergen

Gülben Ergen

Bir takipçisinin "Bekarsınız, erkek ihtiyacı hissetmiyor musunuz?" sorusuna ünlü şarkıcı "Aşk, sevgi, şefkat ve hayatı paylaşmaktır ihtiyaç" cevabını verdi.



10

Seren Serengil

Seren Serengil

Söylemezsem Olmaz programının başında Ebru Gündeş'in şarkısı çalındı. Şarkıda Arto ve Bircan Bali bir şey söylemezken Serengil tepki gösterdi. Yayında kendine hakim olamayan Serengil, "Reji neden Ebru Gündeş şarkısıyla başladık? Ebru Gündeş'in şarkısını niye buraya koyuyorsunuz? Bana mahkeme açtı, bize yapmadığı bir şey kalmadı. Niye ödüllendiriyorsunuz onu anlamıyorum. Rejinin cevap hakkı falan yok. Gerçekten burama kadar getiriyorsunuz. Bu programda ben olduğum sürece Ebru Gündeş'in şarkısını çalamazsın. Bize mobing uygulayıp dava açtı. Konusunu konuşurum ama şarkısını çalamazsın" şeklinde tepki gösterdi.



11

Seda Sayan

Seda Sayan

Seda Sayan'ın Beşiktaş'da olan nikahına çoğu kişi katılmadı. Onlardan birisi de Sayan'ın 31 yaşındaki oğlu Oğulcan Engin oldu. İddialara göre Engin, annesine çok kızdı ve artık onunla görüşmeyeceğini söyledi.



12

İBRAHİM TATLISES

İBRAHİM TATLISES

Eylül ayından bu yana hayranlarıyla buluşmaya devam eden İbrahim Tatlıses, sahnedeyken bir hayranının, “Sen çok büyüksün İbo” tezahüratına tepkisiz kalmadı. Ünlü şarkıcı, "Benim için 'İnsanların önünü kapatıyor' dediler ama 11 senedir ben sahnelerde yokum. Neredeler? Madem yokum onca zaman ne yapabildiler? Dedi.



13

Arda Turan

Arda Turan

Burada ise Arda Turan dayanamamış ve takipçisine sert bir çıkış yapmış.



14

Bülent Ersoy Yıldız Tilbe'ye destek verdi

Bülent Ersoy Yıldız Tilbe'ye destek verdi

Bülent Ersoy, "Saldırgan köpeklere zehirli et verin" paylaşımından dolayı tepki çeken Yıldız Tilbe'ye destek verdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Ersoy, "Yıldız'ın söylediği yanlış anlaşıldı, insanlar onun kusuruna bakmasın" dedi.



15

Bülent Ersoy cümlelerine şöyle devam etti; "O canı veren Allah, onu alacak da Allah'tır. Bu çok insani bir şey değil. İnan Yıldız'ın da evi hayvanat bahçesi gibi. O onu o şekilde söylemek istemedi. 5 yaşındaki çocuk parçalanınca üzüntüsünden yazdı. O da bir anne. Öldürün demesi biraz yanlış. İnsanlar onun kusuruna bakmasın. Ben de melek değilim. Çok hatalar yaptım, halk beni affetti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr