05.09.2022-09:35 (Son Güncelleme:17.08.2023-17:38)


1

Ünlülerin utandıran paylaşımları neler?

Ünlülerin utandıran paylaşımları neler?

Gittiğiniz her yerde tanıdık tanımadık insanların telefon ve kameralarını çıkarıp sürekli fotoğrafınızı çekmek istediklerini düşünün. Gerçekten sinir bozucu olabiliyor, her ne kadar tanınmak güzel olsa da… Üstelik huzurla bir alışveriş, bir yemek yiyecek bir zaman bulmazken bile yanınıza gelip fotoğraf çekilmek isteyenler ya da sizi uzaktan gizli gizli çeken insanlar. Hiç hoş bir durum değil tabi ki. Ama bu durumda ünlülerin bunu göze alması gerekiyor gibi düşüncelere kapılabiliyoruz. Ünlülerinde bizler gibi özel bir hayatları olduğunu unutuyor her an her yerde onların fotoğraflarının çekilmesini normal karşılayabiliyoruz. Teknolojinin gelişmesiyle tek tıkla saniyelere içinde bile fotoğraf çekebildiğimiz bu dönemde düşünün ki her an sosyal medya paylaşılan fotoğrafların hesabını tutmak bile oldukça zor. Ne zaman kime yakalanacağını bilmediği ünlülerin ifşa derecesinde çekilmiş fotoğraflarından utanan bile ciddi bir ünlü kısmı var. Hatta magazincilerle zaman zaman sözlü dalaşmaya girmiş ve neredeyse kavga dönüşebilecek bile durumlar yaşayan ünlülerin bir gün fotoğrafını çekmek isterken sizi terslemeyeceğini bilemezsiniz.



2

Erkin Koray

Erkin Koray

Türk Rock müzğinin efsanesi Erkin Koray geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun yurt dışındaki mezarına sevenleri akın etti. Ünlü oyuncunun kızı babasının mezarını paylaşarak isyan etti. Dua ettiğiniz kişi babam değil dedi.



3

Esra Bilgiç

Esra Bilgiç

Güzel oyuncunun pozlarını göre bazı hayranları "Çok açık", "Bazı yerleriniz sanki daha kapalı olmalı", "Bu elbise size uymamış" yorumlarında bulundu. Bazıları ise 'Sen nasıl müslümansın?' diyerek güzel oyuncuyu eleştirdi.



4

Pınar Altuğ

Pınar Altuğ

47 yaşındaki Pınar Altuğ amuda kalkarken verdiği poz ile herkesin diline düştü. " Bu ne hal bacım" diyenler olduğu gibi fiziğine bayılan insanlar da bir hayli fazlaydı. Bunun ardından akıllara hemen Seda Sayan geldi.



5

Sıla Türkoğlu

Sıla Türkoğlu

Güzel isim son olarak beyaz derin bacak yırtmaçlı elbisesiyle poz verdi. Hayranlarını mest eden Sıla Türkoğlu'na "Melek gibisin" yorumları yağdı.



6

Mehmet Ali Erbil

Mehmet Ali Erbil

Son zamanlarda TikTok paylaşımlarıyla ağızları açık bırakan Mehmet Ali Erbil, son açtığı canlı yayında söyledikleriyle gündem oldu. Mehmet Ali Erbil'in canlı yayında "Türkler birlik olmalı. Yunanistan meselesi var, onların başını ezeceğiz. Anca böyle arada bir ses çıkarabiliyorlar. Cumhurbaşkanımız onlara gerekli mesajı verdi" sözleri dikkat çekti. Tuhaf kılığıyla gündeme bomba gibi düştü.



7

Mika Raun

Mika Raun

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Mika Raun, bu kez kendini tatmin ettiği görüntüleri yayınladı. O görüntüler kısa sürede viral oldu.



8

Seda Sayan

Seda Sayan

Hollanda'da tatil yapan çiçeği burnunda Seda Sayan ve Çağlar Ökten çifti, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Genç kocasıyla dudak dudağa olan pozunu yayınlayan Seda Sayan altına "Sevgilimm" notunu düştü. Ünlü sanatçının bu paylaşımı gündeme bomba gibi düştü.



9

Demet Akalın

Demet Akalın

Verdiği konser sırasında kendisine ikram edilen şampanyayı beğenmeyen Akalın garsona "Resmen elma suyu vermişsin bana" dedi. Akalın daha sonra garsona "Bir tane gerçek şampanya ver de..." diyerek tepki çekti.



10

Mika

Mika

Bir adamın kendisine "seni çok seviyorum nasıl birlikte olabiliriz" sorusuna "ama ben çok pahalıyım" diyen Mika olay oldu. "Ne kadar istiyorsun" diyen adama ünlü isim "bir azmaya veriyorum" dedi.



11

Burcu Esmersoy

Burcu Esmersoy

Ünlü Sunucu Burcu Esmersoy yıllar önce yaşadığı olayı paylaşarak utandırdı. Benim elim çok açıktır' diyen Esmersoy paranın hesabını pek bilmediğini söyleyerek yıllar önce gittikleri bir düğünde 3-4 dansöze cebindeki bütün parayı taktığını ve düğün sonunda parasız kaldığını anlattı. Burcu Esmersoy, 'Düğün sonunda eve dönebilmek için arkadaşımdan 20 lira taksi parası almıştım' dedi.



12

Sarp Levendoğlu

Sarp Levendoğlu

Sarp Levendoğlu'nun takipçileri ile paylaştığı bu fotoğrafı resmen dalga konusu oldu.



13

Burcu Özberk

Burcu Özberk

Dizisi bittikten sonra tatillerden taitle koşan Burcu Özberk bikinili pozu ile dikkat çekti. Erkek takipçilerinin yüreğini hoplatan güzel oyuncu yaz sezonunu açtı bile!



14

Bahar Candan

Bahar Candan

Instagram hikayesinden hamilelik testi paylaşıp üstüne de 'Bakireyim ve hamileyim, biri bunun açıklamasını yapabilir mi çıldıracağım' diyen Bahar Candan yine bildiğimiz gibi.



15

Danla Bilic

Danla Bilic

Herkesin dış özellikleri ile kavga eden Danla Bilic'in kilolu hali adeta sosyal medyayı sallamıştı. Ünlü isim çareyi mide ameliyatı olmakta buldu.



16

Selçuk Yöntem

Selçuk Yöntem

"Ses tellerime oturmak isteyen kadınlar var"



17

Kemal Sunal

Kemal Sunal

Kemal Sunal'ın zenne hali...



18

Tuğba Özay

Tuğba Özay

Tuğba Özay eşeğe binerken...

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr