04.08.2021-13:00 (Son Güncelleme:04.08.2021-17:27)


1

Cüneyt Arkın

Cüneyt Arkın

Ülkemizin dört bir yanından maalesef yangın haberleri geliyor. Yangınların söndürülmesi için çaba gösteren tüm ekiplerin ve bölge halkının Allah yardımcısı olsun. Tek temennimiz, yangınların daha fazla hiçbir canlıya zarar vermeden en kısa sürede kontrol altına alınmasıdır.



2

Sibel Can

Sibel Can

Üzüntüm çok büyük. Ülkemizin dört bir yanını saran orman yangınlarından hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza rahmet ve tüm yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.



3

Murat Boz

Murat Boz

Çok üzgünüm. Umarım bu felaket en kısa zamanda kontrol altına alınır ve yaralar sarılır.



4

Tarkan

Tarkan

Antalya'nın Manavgat ilçesinde devam eden yangın en kısa zamanda kontrol altına alınır inşallah. Yangının söndürülmesi için mücadele eden herkese teşekkür ediyor ve kolaylıklar diliyoruz. Kalbim ve dualarım Manavgat’la Geçmiş olsun



5

Türkan Şoray

Türkan Şoray

Manavgat alev alev… Çok acı ! Çok çok üzücü…



6

Yılmaz Erdoğan

Yılmaz Erdoğan

Düşbelenimiz, köyümüz, Köyceğiz'imizin yanan ormanlarını BKM olarak sahipleneceğiz ve yeniden ağaçlandırma çalışmalarına destek olacağız.



7

Yalın

Yalın

Önce Manavgat şimdi Marmaris, dünya güzeli yerler, o canım ağaçlar, hayvanlar, orman… Evleri yanan çaresiz insanlar… Kalbim paramparça! Kötü niyeti veya ihmali olan, bu kabusa sebep kim varsa en ağır şekilde cezalandırılmalıdır! Söndürme çalışmalarında emek veren tüm ekiplere güç kuvvet diliyorum.



8

Deniz Seki

Deniz Seki

Bu kadar ilimizde peş peşe çıkan yangınlar normal değil ve asla kabul edilemez!!! Yanan güzelim ağaçlar, hayvanlar, sönen kaç yuva maddi manevi hasar… Benim bu acıları izlemeye yüreğim yetmedi. Kızgınlığımı, kırgınlığımı anlatmaya kelimelerim yetmez. Çok üzgünüm, çok fazla üzgünüm…



9

Yonca Evcimik

Yonca Evcimik

Söyleyecek söz bulamıyorum. Bu yangınlar yürek parçalıyor. İçimiz yanıyor…



10

Gülşen

Gülşen

İnanılmaz bir facia ölenler var. İnsanlar, çocuklar, ormanda yaşayan canlılar ve tabi doğa bitap halde. Müdahale edip yangını söndürmeye çalışan ekiplere, bu korkuyu yaşayan evinde olan herkese güç kuvvet sabır diliyorum. İyi bir haber duymak için dua ediyorum.



11

Hadise

Hadise

Ülkemizin birçok yerinden gelen orman yangını haberleri içimizi yakıyor. Umarım daha fazla zarar görmeden, bir an önce kontrol altına alınır. Yangından etkilenen herkese geçmiş olsun.



12

Hakan Altun

Hakan Altun

Türkiye yanıyor, insanlar ölüyor, içimiz yanıyor Allah aşkına bir şeyler yapın!



13

Hande Yener

Hande Yener

Didim, Marmaris, Kütahya, Bodrum. Her yeri yakıyorlar. Türkiye’yi yakıyorlar. Allah belanızı versin inşallah. Yangınları çıkaranlar bulunmalı, en ağır cezayla cezalandırılmalıdır.



14

Işıl Reçber

Işıl Reçber

Bu orman yangını falan değil aynen öyle .. Güzel vatanımız topraklarımız kundaklanıyor!! Dün Manavgat’ta başlayan yangınlarla içimiz yanarken Adana, Mersin, Osmaniye, Kayseri, Kütahya, İzmir, Kocaeli, Marmaris, Kozan, Didim son olarak Bodrum Güvercinlik’e kadar gelindi. Bunlar sıcaklar yangınlar falan değil terör eylemleri. Gözümüzü dört açalım. Devlet yetkililerimiz önlemleri arttırmıştır ama bizim de çok dikkatli olup ve en ufak detaya dikkat etmemiz ve bilgi vermemiz gerekiyor. Bunlar bilinçli planlı eylemler ve ne yazık ki çok acı çok zor canlar insanlar hayvanlar evler barklar gelecekler yanıyor bitiyor…Durduralım inşallah Allah’ım sen koru…

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR