21.09.2022-11:15 (Son Güncelleme:30.03.2023-15:21)


1

Kimler kimlerle neler yaşamış öyle!

Kimler kimlerle neler yaşamış öyle!

Yaptıkları, söyledikleriyle hatta kıyafetleriyle sürekli gündem olan ünlüler rezillikleriyle herkesi hayrete düşürüyor. Yakalanınca inkar etmeleri bile herkesi güldüren bu olayları okuyunca neler olmuş öyle diyeceksiniz. Senelerce gündemden düşmeyecek olan o rezillikler dilden dile anlatılacak cinsten. Fotoğrafları görünce küçük dilinizi bile yutabilirsiniz. İşte ünlü isimlerin yıllardır hafızalara kazınan o rezillikleri.



2

Hande Ataizi

Hande Ataizi

Ruhsar dizisinin başrolü Hande Ataizi o dönem Bodrum'a tatile gitmişti. Ünlü oyuncu alkollü olduğu için gazetecilerden kaçmak istemiş ve tuvalet camından çıkmaya çalışmıştı. Fakat cama sıkışan Ataizi bu haliyle yıllarca akıllarda kaldı. Bu rezillik akıllara Esra Rabia Ünal'ı getirdi.



3

Okan Karacan

Okan Karacan

Çılgın Dershane gibi filmlerde rol alan Okan Karacan, eski eşinin ofisini bastı. 2.sayfa'da yer alan habere göre; Eski eşinin ortak olduğu yapım şirketinde bir yıldır çalışan Okan Karacan kısa süre önce anlaşmazlıklar nedeni ile şirketten yönderildi. Yaşanan olay sonrası alacağı olduğunu iddia eden Karacan, Levent'teki ofisi bastı. Güvenlikle tartışan Karacan'ı sakinleştirmek için polis geldi. Olay sonrası konuşan eski eşi Zeynep hanım, "Bağımlılıkları vardı, o yüzden de ortağıyla ayrıldı. Neden boşandığımızı anlatamam çünkü çocuklarımın babası. Evliliğimiz bittikten sonra uzaklaştırma kararı aldırdım. Bu kararı hiçe saydı. Çocuklarımın velayeti bende. Bu şirketi o kurmadı. Şu anda bir şeyleri yediremiyor. Onun hiçbir alacağı yok, tersine vereceği var. Daha önce de böyle geldiği için uzaklaştırma kararı aldırmıştım" ifadelerini kullandı.



4

Haluk Levent dolandırıcı iddiaları güncleniyor

Haluk Levent dolandırıcı iddiaları güncleniyor

AHBAP Derneği'nin kurucusu olan depremzedeler için büyük bağış toplayan Haluk Levent hakkında ortaya atılan iddialar gündeme bomba gibi düştü. Ünlü sanatçının daha önce birçok kişiyi dolandırdığı ve paralarını aldığı iddia edildi. Söylemezsem Olmaz canlı yayınına katılan biri ise Haluk Levent'in kendisini dolandırdığını anlattı.



5

Ece Üner

Ece Üner

Oğuzhan Uğur'un programına katılan Ece Üner, yayın esanasında tuvalete gitmek için masadan ayrıldı. Üner'in üzerindeki mikrofonu açık unutması ise stüduodakileri güldürdü. Durumu fark eden Oğuzhan Uğur ise hemen araya girerek uyarıda bulundu.



6

Gülbin Tosun

Gülbin Tosun

Mynet'ten alınan habere göre; Fox TV’de hafta sonu haberlerini sunan Gülbin Tosun, aralarında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da bulunduğu vatandaşların deprem tatbikatı sırasında çekilen görüntüleri aktardı. Sunucu Gülbin Tosun, söz konusu görüntüleri yorumlarken gülmeye başladı. "Hakikaten trajikomik, özür diliyorum" diyerek sözlerine başlayan Tosun, gülmeye devam ederek "Hakikaten ağlanacak halimize gülüyoruz, özür diliyorum. Bu tatbikat sınıfta kaldı" ifadelerini kullandı. Linç edilen Tosun, sosyal medya hesabından özür diledi.



7

Ezra Miller

Ezra Miller

İsmi birçok skandala karışan dünyaca ünlü oyuncu Ezra Miller, kendisini mesih ilan ettiği iddia edildi. Kendisinin mesih olduğunu düşünen ruhani bir akıl hocasına gidiyor. Bu hoca, "Masonlar seni öldürmek için şeytan gönderiyorlar" diyor. Söylenenlere göre sette kendisine İsa ya da şeytan diye sesleniyor.



8

Melis Sezen

Melis Sezen

Sadakatsiz dizisinin Deren’i Melis Sezen, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Ünlü oyuncu bu kez evinde dans ettiği anları kayıt altına aldı. Sosyal medya hesabından paylaşan güzel oyuncuya gelen yorumlar şoka uğrattı. O tuhaf dansına gelen "Gece 3'te odamdaki cin" yorumu sosyal medyada alay konusu oldu.



9

Sinem Ünsal

Sinem Ünsal

Gizli Saklı dizisinin bitmesiyle birlikte başrol arkadaşı Halit Özgür Sarı ile sevgili olan Sinem Ünsal'ı ele veren Belgrad'da birlikle çıktıkları tatil oldu. Hayranları ile fotoğraf çektiren ikili böylece her şeyi kanıtladı.



10

Tolga Çevik

Tolga Çevik

Vergi Dairesinin internet sitesi üzerinden ünlü komedyen Tolga Çevik'in TC Kimlik numarası ele geçirildi. Bir hacker, Çevik'in telefon, ikametgâh ve nüfus bilgilerinin de nasıl ele geçirileceğini anlattığı bir video çekti. Sosyal medyada yayınlanan video ile kişisel bilgileri ifşa edilen Tolga Çevik bunun üzerine mahkemenin yolunu tuttu. İstanbul Sulh Ceza Hakimliğine başvurarak videoya erişim engeli getirttirdi.



11

Esra Rabia Ünal

Esra Rabia Ünal

Yaptığı twerklerle yani kalça dansları ile popüler olan tesettürlü TikTok fenomeni Esra Rabia Ünal bu sefer de gittiği barda sahneye çıkıp dans etti. Video kısa sürede popüler oldu.



12

İlker Aksum

İlker Aksum

İlker Aksum bu fotoğrarfı ile asla unutulmayacak! Şimdi bile Google'a İlker Aksum yazınca çıkan ilk fotoğrad bu oluyor. Sevgilisi Şeyma Şener ile yaptıkları bu küçük kaçamak fazlasıyla büyüdü. Günümüzde bile birçok şakaya eşlik eden bir görüntü.



13

Kaya Çilingiroğlu

Kaya Çilingiroğlu

Kaya Çilingiroğlu'nun büyük gafı ise unutulacak gibi değil! Bar çıkışı yakalanan Kaya Çilingiroğlu muhabirlerin "hayırlı olsun efendim yeni Ferrari mi aldınız" sorusuna ne "Feraye'si Feraye'yi nereden tanıyorsunuz" yanıtını verince Hülya Avşar'ı aldattığı ortaya çıkmıştı. Çift bu olaydan sonra boşandı.



14

Seda Sayan

Seda Sayan

Geçtiğimiz haftalarda 7. kez evlenen Seda Sayan'ın hafta içi her gün Star TV'de yayınlanan programına konuk olan Murat isimli bir şahıs Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve annesi Zübeyde Hanım’a saygısızlık etti. Para konusunun konuşulduğu anlarda Murat denen kişi, 100 liradan bahsederken, “6 tane mavi, Atatürk var ya Mustafa Kemal Atatürk, Zübeyde’nin oğlu” ifadelerini kullandı. Yaptığı açıklamalar ve dengesiz davranışlarıyla dikkat çeken şahıs daha sonra programın konuklarında Havvanur isimli kadına saldırdı ve tokat attı.



15

Mika Raun

Mika Raun

Gittiği gece kulübünde alkolün dozunu kaçıran internet ünlüsü Mika Raun, siyah tangası ile dans etti o anlar sosyal medyaya yansıyınca gündem oldu.



16

Bülent Ersoy

Bülent Ersoy

Bülent Ersoy çıktığı bir canlı yayın progrmaında gaz çıkarmıştı. Sesi duyan izleyiciler hemen sosyal medyada olay hakkında konuşmaya başladı.



17

Yıldız Tilbe

Yıldız Tilbe

Kedisinin saçlarını boyayan Yıldız Tilbe, bir de bu fotoğrafı Hehe diyerek paylaştı. Bunun üzerine hayvanseverler adeta çıldırdı. Bakalım şimdi ne olacak?



18

Kurtuluş Kuş

Kurtuluş Kuş

Şarkıcı Kurtuluş Kuş, 21 yaşındaki genç hayranına tecavüz ettiği iddiasıyla gündeme geldi. İddialara göre yeni popçu, 21 yaşındaki kadın hayranı ile sosyal medya üzerinden konuştu. Konser vermek için gittiği yerde bir sklandala imza attı.



19

Kurtuluş Kuş

Kurtuluş Kuş

İddialara göre Kurtuluş Kuş konsrer sonrası hayranı ile buluştu. Alkollü olan Kuş, genç kıza tecavüz etti. Mağdur B.Ö'nün "bakireyim, yapma lütfen" çığlığına tepki vermeyen Kuş, genç kıza tecavüz etitkten sonra "belki ileride evleniriz. Hadi şimdi git" dedi.



20

Seranay Sarıkaya

Seranay Sarıkaya

Seranay Sarıkaya'nın Medcezir'i oynarken bir sahnesinde fazla ağlamaktan sümüğü çıkmıştı. Olay o kadar viral oldu ki Sarıkaya en sonunda kendini açıklamak zorunda kalmıştı. Ünlü güzel, "ben bir oyuncuyum işimi iyi yapmak zorundayım" demişti.



21

Acun Ilıcalı

Acun Ilıcalı

Acun Ilıcalı eşi Şeyma'dan boşandıktan sonra TV8'de canlı yayında telefonundan bir şey izletirken kendisine gelen mesaj herkesi şoke etti. Şeyma mesajda "Acun, ne zaman görüşebiliriz? Tarihleri konuşmamız lazım, Miami oteli ve parayla ilgili başka bir şey de konuşacağım" yazmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR