08.09.2022-09:02 (Son Güncelleme:03.12.2022-14:28)


1

İlişkileriyle raklam yapan ünlüler

İlişkileriyle raklam yapan ünlüler

Aslında hepsi çok yakından tanıdığımız her gün ekranlarda karşımıza çıkan insanlar. Bu ünlüler geçmişte öyle dedikodulara malzeme olmuşlar ki şaşıracaksınız. Birbirinden bomba ilişkiler yaşayan bu ünlülerin beraberliklerinin aslında bir proje yani gerçek bir ilişki olmadığı konuşuluyordu. Yaptıkları işleri ön plana çıkarabilmek için bu tür oyunlar oynandığı iddia ediliyordu.



2

NESLİHAN OYAL-BEYAZIT ÖZTÜRK

NESLİHAN OYAL-BEYAZIT ÖZTÜRK

Genç oyuncu Neslihan Oyal "Beyazıt Öztürk ile birlikteyim" açıklaması magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.



3

Afra Saraçoğlu Mert Ramazan Demir

Afra Saraçoğlu Mert Ramazan Demir

Yalı Çapkını dizisinin süper ikilisi, doğum günü partisinde dikkatleri üzerine çekti. Afra Saraçoğlu'nun yeni yaşını kutladığı partide, mumları üfleyeceği sırada, yanında sevgilisi Mert Yazıcıoğlu varken yanlışlıkla partneri Mert Ramazan Demir'in eline tutmaya çalışması dikkat çekti. O anlara şahit olan Yazıcıoğlu, sevgilisinin hareketine bozulup yüzünü astı.



4

Yeni tanıtım videosundaki detay!

Yeni tanıtım videosundaki detay!

Seda Sayan, sezon finali yapan Sabahın Sultanı Seda Sayan programının yeni sezon tanıtımını sosyal medya hesabından paylaştı. Ancak tanıtım videosunda evlenmek isteyenler gelsin sözleriyle dikkat çekti. O sözleri evlilik programlarını akla getirdi. İddialara göre RTÜK müdahale etti.



5

Hadise

Hadise

Boşanacakları iddia edilen Hadise ile Dinçerler çiftinin reklam uğruna evlendikleri iddia edildi. İkili alyanslarını çıkarmazken herhangi bir açıklama da yapmadı.



6

Neslihan Oyal, "Annem Beyaz'ın iyi damat olacağını düşünüyor" sözleri de çok konuşulmuştu. Hatta bu haberin ortaya çıkmasından sonra ünlü şovmen Beyaz'ın sık sık Neslihan Oyal'ın yaşadığı Kocaeli'ye gittiği ve genç oyuncuyu evinde ziyaret ettiği iddiaları da ortaya atıldı.



7

MERVE SEVİ-ŞAHAN GÖKBAKAR

MERVE SEVİ-ŞAHAN GÖKBAKAR

Merve Sevi ve Şahan Gökbakar’ın aşkı da reklam aşkı olarak konuşulmuştu. İkilinin birlikte olduğu haberleri Recep İvedik 3'ün vizyona girmesinden hemen önce ortaya çıktı.



8

Hatta Merve Sevi yaptığı açıklamada bu aşkın kendisini ayaklarını yerden kesecek kadar mutlu ettiğini söyledi. Sevi ve Gökbakar Recep İvedik 3'ün gala gecesi de el ele objektiflere poz verdiler.



9

ALİŞAN- BUSE VAROL

ALİŞAN- BUSE VAROL

Uzun bir aranın ardından ilk defa eşi Alişan'la paylaşım yapan Varol, daha sonrasında da bir AVM turunda kameralara yansımıştı. Basın mensuplarını karşısında gören Alişan ise; ''Bizi bize bırakın halledeceğiz demiştim, hallettik'' diyerek aralarının düzeldiğini söylemişti. Varol ve Alişan çiftinin haftalarca hakkında çıkan boşanma haberlerinden sonra, ünlü çifte reklam teklifi yağdığı öğrenildi. Ünlü çiftin bu haberler sayesinde zenginliklerine zenginlik katacakları da ortaya çıktı. İkilinin ayrılık haberlerinin reklam için olduğu ve çocuklarınıda bu sürece alet ettikleri iddia edileren ikili, sosyal medyada linç edildi.



10

Sevi ve Gökbakar, galadan kısa bir süre sonra ayrılınca reklam aşkı dedikoduları güçlendi. Gökbakar'ın "Merve aşkıma inanmadı" dedi.



11

ECE GÜRSEL-HAKAN TANKUT

ECE GÜRSEL-HAKAN TANKUT

Eski manken yeni şarkıcı Ece Gürsel işadamı Hakan Tankut ile aşk yaşamıştı. Çift nişanlanmıştı ama Gürsel'in yaptığı açıklamalar işin rengini değiştirmişti.



12

Gürsel, "O aşk değildi, tamamen reklam ilişkisiydi. Nişanlanmak da oyunun parçasıydı" dedi.



13

ECE GÜRSEL-HINCAL ULUÇ

ECE GÜRSEL-HINCAL ULUÇ

Hıncal Uluç "Sweetheart" dediği Ece Gürsel ile bir dergi için birbirinden çarpıcı poz verdi. Bütün bunlar üzerine Gürsel ile Uluç'un aşk yaşadığı iddiaları ortaya atıldı.



14

Ama yıllar sonra Ece Gürsel, "Hıncal sayesinde isim oldum" dedi. Ece Gürsel, "Hıncal Bey bana 'Evladım' diye hitap eder. Bizim ilişkimiz bir tanıtım çalışmasıydı. Sevgili olmadık. Ben de ona amca derim” dedi.



15

MELTEM CUMBUL-ÖZCAN DENİZ

MELTEM CUMBUL-ÖZCAN DENİZ

Aşklarıyla reklam yaptığı iddia edilen iki ünlü Meltem Cumbul ve Özcan Deniz'di... Aşk Yaşar adlı dizide birlikte rol alan Cumbul ve Deniz, birbirleriyle değil başkalarıyla yaşadıkları aşklar ve ayrılıklarla gündeme geldiler..



16

TUĞBA MELİS TÜRK-SERDAR ORTAÇ

TUĞBA MELİS TÜRK-SERDAR ORTAÇ

Serdar Ortaç'ın "17 yaşında çıtır sevgilim var" dediği sevgilisinin Miss Kemer International Güzellik Yarışması'nda ikincilik tacı giyen Tuğba Melis Türk olduğu iddia edildi. İddialara göre genç kadın şöhret peşindeydi.



17

Genç kızla bir arkadaş ortamında tanışan Ortaç da "Benimle aşk yaşarsan seni Türkiye tanır. İstersen sana albüm bile yaparım" dedi. Genç kadın da bu öneriyi kabul etmişti ama ilişkileri uzun sürmedi.



18

ESRA VE CEYDA KARDEŞLER

ESRA VE CEYDA KARDEŞLER

Bir yarışmayla ünlenen Esra ve Ceyda kardeşlerin ortaya attığı dedikodu da magazin gündemini karıştırmıştı. İkili ünlü bir türkücünün kendilerine "reklam aşkı" teklif ettiğini iddia etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr