22.03.2022-09:06 (Son Güncelleme:26.07.2023-09:53)


1

Ünlülerin son anları

Ünlülerin son anları

Ünlüler yaptıkları açıklamalarla, ilişkileriyle, davranışlarıyla her zaman konuşulmakta. Hayranları tarafından merakla takip edilen, ilgiye boğulan ünlü isimlerin attığı her adım takip edilmektedir. Magazin dünyasının ünlü isimleri hayatları boyunca takip edilmekte ve ilgi odağı olmaktadır. Ünlü isimlerin takipçileri ve sevenleri onlarla birlikte üzülmekte onlarla birlikte gülmektedir. Hayranları tarafından sevgiye boğulan ünlü isimlerin ölüm haberleri ise sevenleri için çok zor bir durum. Ekranlarda görmeye alıştığımız, severek takip ettiğimiz o ünlü isimlerinde bizler gibi doğan ve ölen insanlar olduklarını bazen unuturuz. Ölüm haberini aldığımız ünlü isimlerin ölümlerini kabul etmemiz bun sebepledir ki bizler için çok zor olur. Birbirinden ünlü isimlerin ölüm haberleri bizi şaşkına çevirir. Dünyaya mal olmuş, halkın saygı ve sevgisini toplayan o ünlü isimler şu an aramızda değil. Bazıları geçirdikleri hastalık nedeniyle bazıları bir kazada bazılarıysa bir cinayete kurban gitti. Ölümü hala gizemini korumakta olan ünlü isimlerde var. Kimi spor camiasından, kimi basın camiasından, kimi beyaz perdeden hepsi bildiğimiz tanıdığımız ve sevdiğimiz isimler. Magazin dünyasının sevilen isimlerinin hayata gözlerini yummadan önce çektirdikleri fotoğraflar ise ünlülerden bize kalan tek şey. Çok sevdiğimiz ünlü isimlerin ölmeden önce çekilen son fotoğrafları sizi hüzne boğacak. Listede birbirinden ünlü isimler var.



2

CHESTER BENNİGTON

 CHESTER BENNİGTON

Gülerken fotoğrafı çekilen Linkin Park'ın solisti Bennigton bu fotoğraf çekildikten günler sonra intihar etti.



3

Yılmaz Gruda

Yılmaz Gruda

Yılmaz Gruda, yakalandığı virüs sonrası böbrek yetmezliği ve yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle bir süredir özel bir hastanede tedavi görüyordu. Ünlü isim 93 yaşında hayatını kaybetti. Geriye ise hastanedeki son fotoğrafı kaldı.



4

Depremin 12.gününde bulunduğu bölgedeki enkaz kaldırma çalışmaları devam eden Duymaz'ın cansız bedeni çıkarıldı. Duymaz'ın yakın arkadaşı Ragıb Narin paylaşımında "Buradaki yetkililer enkazın Hatay'ın en riskli 3. enkazı olduğunu söylüyor. O gün ablasında kalıyorken kardeşi doğum günü diye Taha'yı çağırıyor. Eniştesi 'gitme akşam akşam' derken Taha 'kalbim sıkışıyor kardeşlerimin yanına gitmek istiyorum' diyor" dedi.



5

Eren Bülbül

Eren Bülbül

Şehit olmasının ardından 5 yıl geçen Eren Bülbül'ün şehit edilmeden birkaç saat önce çektirdiği bir fotoğrafı ortaya çıktı! Tahta çitin üstüne oturan ve tebessüm eden Bülbül'ün bu halini gören annesi gözyaşlarını tutamadı.



6

MİCHAEL JACKSON

MİCHAEL JACKSON

Micheal Jackson'ın bu fotoğrafı, ölümünden iki gün önce, yaklaşan konserlerinin provaları sırasında çekildi.



7

JOHN LENNON

JOHN LENNON

Bu fotoğraf John Lennon'ı vuran Mark David Chapman'a imza verirken çekildi. Lennon, albümü imzaladıktan sonra "İstediğin bu muydu?" diye sordu ve Chapman gülümseyip başını salladı. 4 saat sonra, Lennon kayıt stüdyosundan evine dönerken, Chapman yakın mesafeden Lennon'un arkasına beş kurşun sıktı.



8

FREDDİE MERCURY

FREDDİE MERCURY

1991'de çekilen, Queen grubunun solisti Mercury'nin son fotoğraflarından biri.



9

NUR YERLİTAŞ

NUR YERLİTAŞ

Ünlü modacı Nur Yerlitaş kansere yenik düşerek vefat etti.



10

Tufan Karel

Tufan Karel

Babasının ölüm haberini şu sözlerle duyuran ünlü oyuncu en acılı gününü yaşıyor. "Bu dünyadan adam gibi bir adam geçti. Rabbim sana şükürler olsun, onu benim babam olarak dünyaya getirdiğin için. Koca yürekli babam, ışıklar içinde uyu. Ama 'Ben gelmeden ölme' demiştim sana, hani beni bekleyecektin baba..."



11

Sema Bekmez

Sema Bekmez

Murat Göğebakan, yaklaşık 11 yıl Sema Bekmez'le evli kalmış, çiftin bir çocukları olmuştu. Kansere yakalanan Göğebakan, hastalığı yendikten kısa süre sonra "Beni aldattı" diyerek eşi Sema Bekmez'le boşanmıştı. 51 yaşındaki Bekmez, sabahı, evde arkadaşı tarafından komaya girmiş bir şekilde bulundu. Etiler'deki özel bir hastaneye kaldırılan Bekmez, burada hayatını kaybetti. Sema Bekmez'in ölümüyle ilgili savcılık tarafından soruşturma başlatıldı. Adli Tıp Kurumu, Bekmez'in kesin ölüm sebebini anlamak için yaptığı otopsi sonrası "Ölüm nedeni kalp damar yetmezliği" şeklinde rapor verdi.



12

ROBİN WİLLİAMS

ROBİN WİLLİAMS

Robin Williams, maymunu Crystal ile birlikte olan bu fotoğrafı ölümünden 20 gün önce Instagram'a yüklemişti. Ünlü oyuncu 63 yaşında intihar etti.



13

ANNE FRANK

ANNE FRANK

Anne Frank'ın bu fotoğrafı 1942'de çekildi. Frank, Mart 1945'te toplama kampında öldü.



14

OYA AYDOĞAN

OYA AYDOĞAN

Aort damarının yırtılması sonucu ani bir şekilde hayatını kaybeden Oya Aydoğan'ın vefatından önce çekimlerine katıldığı programdan son görüntüler.



15

NİKOLA TESLA

NİKOLA TESLA

Nicola Tesla'nın bilinen son fotoğrafı Tesla, New Yorker Otel'de yalnız başına öldü.



16

MÜNİR ÖZKUL

MÜNİR ÖZKUL

Ünlü tiyatro oyuncusu Münir Özkul uzun bir hastalık sürecinden sonra hayatını kaybetti. Usta oyuncunun hastane odasında çekilen son fotoğraflarından biri.



17

STEVE JOBS

STEVE JOBS

Bu fotoğraf, 5 Ekim 2011'de Steve Jobs'un California'daki evinde ölümünden önce çekilen son fotoğraflardan biridir. Jobs, tekrarlayan pankreas kanseri nedeniyle hayatını kaybetti.



18

MARİLYN MONROE

MARİLYN MONROE

Marilyn Monroe Los Angeles'taki evinde psikiyatrı tarafından ölü bulunmuştu. Bu son fotoğrafında jazz sanatçısı Buddy Greco ile birlikte



19

MUHAMMED ALİ

MUHAMMED ALİ

Muhammed Ali'nin bu fotoğrafı 22 Mayıs 2016'da kızı Hana tarafından çekildi. Ertesi gün 74 yaşında septik şok yüzünden öldü.



20

AMY WİNEHAOUSE

AMY WİNEHAOUSE

Amy Winehouse'un bu fotoğrafı 12 Temmuz 2011'de Londra'da çekildi.



21

JONN F. KENNEDY

JONN F. KENNEDY

John F. Kennedy'nin bu fotoğrafı 22 Kasım 1963'te Dallas'taki suikastından hemen önce çekildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR