19.09.2022-10:40 (Son Güncelleme:19.09.2022-13:41)


1

Robert Pattinson

Robert Pattinson

Robert Pattinson, saçlarını çok sık yıkamayı pek de gerekli bulmuyor. Öyle ki 6 haftada bir yıkadığı saçları yağdan kokuyor ama o, zerre rahatsızlık duymuyor. Son olarak şarkıcı Gökhan Güney hakkında bomba iddia ortaya atıldı.



2

Boran Kuzum

Boran Kuzum

Fotoğraflarda Kuzum'un siyahi bir erkeğin omzunda olduğu ve karşısındaki erkekle deve güreşi yaptığı görülüyor. 29 yaşındaki oyuncunun LGBT partisine katıldığı iddia edildi. Son olarak Esra Ezmeci'de şarkıcı Gökhan Güney'in sırları ifşa edildi.



3

Solmaz Çiros

Solmaz Çiros

Almanya'da bir düğüne katılan solmaz Çiros'tan skandal bir haber geldi. 2500 solar aldığı düğünden madde kullandığı için kovulduğu iddia edildi. Solmaz'ı kovan kişi, "Sana verdiğim parayı hak etmiyorsun. Dışarı, dışarı. Almanya'da kimse görmesin bunu. 2500 Euro'ya çıktı mal çekiyor, şurada sallanıyor" diyerek gönderdi. Solmaz ise "Onlar kesip biçtikleri 15 saniyelik görüntüyü atmış, bir saatlik sahnemde duruşum, konuşmam, sahnem, insanlarla iletişimimi görün. Hepimizde göz var izan var, kimin haklı olduğunu kimin iftira ettiğini anlayacak bilince sahibiz. Ben sizin tanıdığınız bildiğiniz Solmaz'ım kimseye yanlışım olmaz kimsenin bana yanlış yapmasına da izin vermem. Zaten tek başıma bir kadın olarak bin kişinin karşısına çıkıp haksızlık ve iftira edildiğini net yüzlerine söyledim. Gereken hukuki hakkımı arayacağım" dedi.



4

Esra Ezmeci'de Gökhan Güney itirafı!

Esra Ezmeci'de Gökhan Güney itirafı!

Şarkıcı Gökhan Güney'in oğlu öldükten sonra 8 dairesini akrabalarının üzerine yapmıştı. Gökhan Güney'in gelini Ece Güney ise bir iş insanı ile aşk yaşamaya başlamıştı. İddialara göre Ece Güney'in sevgilisi ayrılığı kabul etmeyince uygunsuz görüntülerini ortaya çıkardı. Bu görüntüler kayınpeder, Gökhan Güney'in eline geçince Gökhan Güney daireleri kendi üzerine yaptı. Evlerin kendisinden kaçırıldığını söyleyen Ece Güney'e ise şarkıcı Gökhan Güney'in yakınları "Öyle bir evi yok ki... Bu isim kullanmak. Sıkıntılı bir durumu var o kişinin" cevabını verdi.



5

Orlando Bloom

Orlando Bloom

Orlando Bloom, giydiği bir kıyafeti günlerce üzerinden çıkarmıyor, çok az duş alıyor ve ter kokup kokmamasını zerre umursamıyor.



6

Megan Fox

Megan Fox

Ünlü oyuncu ve model olan Megan Fox, tuvaletini yaptıktan sonra sifonu çekmeyi sevmiyor, tuvaleti öylece bırakıp gidiyor.



7

Lindsay Lohan

 Lindsay Lohan

Lindsay Lohan, burnunu karıştırmadan duramıyor.



8

Britney Spears

Britney Spears

Britney Spears ise çocukluğundan beri gerildiğinde, sinirlendiğinde ya da canı istediğinde tırnaklarını yiyor.



9

Charlie Sheen

Charlie Sheen

Charlie Sheen'in en kötü alışkanlığı şüphesiz ki, seks bağımlılığı! Charlie Sheen bir röportajında 5,000'den fazla kadınla birlikte olduğunu itiraf etmişti.



10

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston, spor salonundan çıktıktan sonra duş almadığını itiraf etti.



11

Brad Pitt

Brad Pitt

Yakışıklı aktör Brad Pitt, sık sık terlemekten, her terlediğinde de duş almaktan bıkmış.



12

Jessica Simpson

Jessica Simpson

Jessica Simpson ise dişlerini çok sık fırçalamaktan nefret ediyor.



13

Cameron Diaz

Cameron Diaz

Cameron Diaz ise Hollywood camiasında ağzının bozukluğu ile biliniyor.



14

Bir başka seks bağımlısı ise, Californication dizisinin starı David Duchovny! Seks Duchovny'de öyle bir alışkanlıktı ki, artan ünü ile birlikte bağımlılığa dönüştü. Bu bağımlılığı eşiyle arasını dahi açtı.



15

Matthew McConaughey

Matthew McConaughey

Yakışıklı aktör Matthew McConaughey ise yaklaşık 20 yıldır deodorant kullanmıyor.



16

Tiger Woods

Tiger Woods

Tiger Woods ise sesli bir şekilde gaz çıkarıyormuş.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr