31.08.2022-14:16 (Son Güncelleme:30.12.2022-17:48)


1

Talat Bulut

Talat Bulut

Yasak Elma dizisinde Halit karakterini canlandıran Talat Bulut hakkında şok eden bir iddia ortaya atıldı. Set çalışanı Özge Ş., Talat Bulut'un kendisini taciz ettiğini öne sürmüştü.



2

Kim Kardishan

Kim Kardishan

Kim Kardashian'ın eski sevgilisi Pete Davidson penis boyu hakkındaki söylentileri doğrulad. "Sırrının 'tanrı vergisi' bir özelliği olduğunu söyledi. Bunu doğruladı. 'Evet dostum, 23 santimetre kadar'" dedi.



3

Coşkun Sabah

Coşkun Sabah

Coşkun Sabah, Hülya Avşar ve Tanju Çolak birlikteyken, Tanju Çolak'ın askerlik döneminde, sevgilisi olmasına aldırış etmeden Hülya Avşar ile aşk yaşamıştı. Yıllar sonra canlı yayında ortaya çıkardı.



4

Britney Spears

Britney Spears

Britney Spears'ın eski koruması Fernando Flores, ünlü yıldızın kendisini taciz ettiğini dile getirerek dava açmıştı. Flores, Spears'ın korkunç biri olduğunu belirterek "Uyuşturucu kullanıyordu, kişisel temizliğine dikkat etmiyordu, ayrıca odama gelip beni taciz ediyordu" demişti. Flores, Britney Spears’a 10 milyon dolarlık tazminat davası açmıştı.



5

Justin Bieber

Justin Bieber

Ünlü şarkıcı Justin Bieber da eski korumasıyla davalık olmuşu. Bir süre ünlü sanatçının korumalığını yapan Moshe Benabou, şarkıcının yaklaşık 420 bin doları bulan fazla mesai ücretlerini ödemediğini ve kendisine saldırdığını söylemişti. Benabou, genç şarkıcının kendisine hakaret edip fiziksel saldırıda bulunduktan sonra haksız bir biçimde işten çıkardığını belirtti.



6

Angeline Jolie

Angeline Jolie

Angelina Jolie'nin eski asistanı Ana Charlotiaux da ünlü oyuncuya 55 bin dolarlık tazminat davası açmıştı. Eski asistan iki yıl boyunca Jolie için çalıştığını ve bu süre içinde yasal izin haklarını kullanamadığını iddia etmişti. Oysa Jolie, eski asistanını fazla izin kullandığı için işten çıkarmıştı.



7

Lady Gaga

Lady Gaga

Lady Gaga'nın eski asistanı Jennifer O'Neill, hem ünlü şarkıcıya ücretini alamamış fazla mesai ücretleri için 225 bin sterlin değerinde tazminat davası açtı hem de bütün ayrıntıları gün yüzüne çıkardı. "Yalnız uyumayı sevmiyordu ve onunla çalışırken hiç özel hayatım kalmamıştı" diyen O'Neill "Turneye gittiğimizde ben de diğerleri gibi ayrı bir odada kalamazdım. Ayrı bir oda isteyip istemediğim bana sorulmazdı bile. Onun yatağını paylaşmaktan başka çarem yoktu" dedi. Bu yüzden cinsel hayatının bittiğini dile getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr