09.08.2022-11:25 (Son Güncelleme:09.08.2022-11:27)


1

Bunlar nasıl paralar böyle!

Bunlar nasıl paralar böyle!

Son yılların en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Acun Ilıcalı hatırlarsanız geçtiğimiz aylarda yurt dışından bir spor klübü satın aldığını duyurmuştu. Paraya para demeyen ünlü isimlerin kazandıkları para dudak uçuklatan fiyatlar. Normal vatandaşın bir ömürde kazanacağı parayı bu kişiler genelde 1 konserde ya da bir bölümde kazanıyor. Biz de sizler için birbirinden zengin ünlülerin parayı nereye harcadıklarını ve servetlerini araştırdık. İşte ortaya çıkan sonuçlar!



2

Ata Demirer

Ata Demirer

Ünlü oyuncu Ata Demirer'in 'eyvah eyvah' filminden kazandığı geliri, Bozcaada'da bir üzüm bağını satın almak için kullandığı konuşuluyor.



3

Murat Cemcir

Murat Cemcir

Birçok dizi ve filme imza atan Murat Cemcir ile yapımcı Necati Kocabay arasında sular durulmuyor. Necati Kocabay haksız yere işten çıkarıldığını ve hakkını alamadığını öne sürerek İş Mahkemesi’ne başvurmuştu. Murat Cemcir ise Necati Kocabay’ın şirketini soyduğunu dile getirdi. Ayrıca Necati Kocabay’ın pandemide şirketten usulsüzce kendi hesabına para geçirdiği belirlendi. Kocabay’a 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.



4

Danilo Zanna

Danilo Zanna

Sosyal medyada yayılan iddialara göre Danilo şef, MasterChef'ten aylık en az 200 bin TL kazanıyor. Bu rakamı duyanlar kulaklarına inanamıyor.



5

Alp Kırşan

Alp Kırşan

Survivor ve Yetenek Sizsiniz Türkiye gibi yarışmalarda sunuculuk yapan kazandığı parayla da Bodrum'da yazlık aldığı iddia edilen Kırşan neden Acun'u terk etttiğini anlattı. Konuşmasında geçmişe gittiği için duygulanan Alp Kırşan; "Kariyeri değil ailemi seçtim. "İstanbul'da yaşasaydım kesin tımarhanelik olurdum. Bodrum'da olduğumuz için çocukların isteklerini daha çabuk yerine getiriyoruz. Benim çocuklar Mustafa Topaloğlu'na pabucu ters giydirir" dedi.



6

Seda Sayan

Seda Sayan

Seda Sayan'ın, Londra'da Paris Hilton ve İngiliz şarkıcı Amy Winehouse'un da oturduğu Kingston bölgesinde, 400 bin sterline bir ev satın aldığı konuşuluyor.



7

Tuba Büyüküstün

Tuba Büyüküstün

Baykon endüstriyel tartım sistemleri' ve 'istron elektronik teknolojileri' isimli iki firmaya ile yatırım yaptı.



8

Madonna

Madonna

3D şeklinde vajinasını taratan 63 yaşındaki şarkıcının bu görüntüleri olay oldu. Vajinasından ağaç, böcek gibi şeyleri doğuran Madonna Doğa Ana'yı temsil ettiğini söyledi.



9

Sibel Can

Sibel Can

Sibel Can'ın sadece İstanbul'da 50 dairesi var. Nakkaştepe'de ve Levent'te boğaz manzaralı villa, Bodrum'da 2 villa, Miami'de villa ve yarış atı ile bankada yüklü bir nakit...



10

Cem Yılmaz

Cem Yılmaz

Cem Yılmaz aldığı para ile Bdorum'da bir yat ve yazlık aldı.



11

Acun

Acun

Paraya para demeyen Acun, hem bir ada hem de spor klubü satın aldı.



12

İbrahim Tatlıses

İbrahim Tatlıses

İbrahim Tatlıses, kazandığı parayla Tatlıses isimli bir çiğ köfteci açtı.



13

Tarkan

Tarkan

Tarkan kazandığı paralarla Almanya'da 2 tane villa ve Türkiye'nin çeşitli yerlerinde daire satın aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr