25.04.2022-16:33 (Son Güncelleme:04.10.2022-17:04)


1

Ünlülerin ifşaları

Ünlülerin ifşaları

İnsanları utandıra mesajlar sosyal medyada gündem oldu. Fakat bu ifşa mesajlarının yayınlamasından sonra tekrar öyle olaylar yaşanmaya devam etti. Ünlü insanların sosyal medyadan biriyle mesajlaşıp ifşa edileceğini düşünmemesi de oldukça ironik bir olay. Bu durumun pek çok örneğiyle sık sık karşılaşıyoruz. Ünlü isimler her defasında bu tongaya düşüyor ne yazık ki... Konuştukları kişiler aralarındaki mesajları ekran görüntüsü alarak sosyal medya hesaplarından paylaşıp kendilerinden söz ettirmeyi başarırken ünlülerinde başları yanıyor. Kimler kimlere nasıl mesajlar göndermiş görünce çok şaşıracaksınız! Hangi ünlülerin mesajları ifşa edildi? Ünlüler sosyal medyada nasıl flört ediyor?



2

Berk Oktay

Berk Oktay

Berk Oktay, 2016 yılında 10 yıldır birlikte olduğu Merve Şarapçıoğlu ile evlenmişti.



3

Ancak çift boşanma kararı aldıktan sonra Merve Sarapçıoğlu'nun hesabından, eşi Berk Oktay'ın mahrem görüntülerini yayınladı.



4

Gülşen

Gülşen

İmam hatip liseleri için dedikleri yüzünden ceza alan 4 gün sonra ise ev hapsine döndürülen Gülşen için 3 yıllık ceza istendi.



5

Fetullah Gülen

Fetullah Gülen

'Öldüğü iddia edilen Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Gülen'in 'Izdıraplar içinde kıvranıyorum' dediği anlar gündem oldu.



6

Arto

Arto

Seren Serengil Senem Kuyucuoğlu'nun cinsel yöneliminin farklı olduğunu söyledi ve erkek sevgilisi olmayacağını söyledi. Arto'nun Seren Serengil'e Hülya Avşar'a yakın olduğunu söylemesi ve konuyu manipüle ettiğini ima etmesi ortamı gerdi. Seren Serengil "Devamlı aynı şeyleri söylüyorsun. Haddini aşmaya başladın! Arto haddini aşma... Bunu sana söylettirmem. Hülya Avşar'ı neyle suçluyoruz?" diyerek tepki gösterdi.Bu görüntülerden sonra Arto "Son 2 gün" paylaşımı yapınca yayından ayrılacağını iddia edildi. Kulislerde konuşulan iddialara göre Seren Serengil Arto'yu işinden etti. Arto bu gerilimden sonra Serengil'i takipten çıktı.



7

Gülistan Şark

Gülistan Şark

"Sosyal medya hesabım yok, telefon kullamıyorum hiç ihtiyacım olmadı" açıklamasıyla gündem olan yarışmacının semaptik ve ilginç tavrı kısa sürede herkes tarafından konuşulmaya başlandı. Sosyal medya hesabı kullanmadığını söyleyen genç kızın Instagram hesabı açtığı öğrenildi.



8

Yıldız Tilbe

Yıldız Tilbe

Twitter hesabını aktif şekilde kullanan Yıldız Tilbe, "Sahipsiz köpekler hayvan barınaklarında toplanıp aklı başında, hayvan sever görevliler tarafından bakılmalıdır. Saldıran köpek gruplarına bulundukları bölgenin halkı zehirli et versin hepsi gebersin, insan parçalamak nedir ya? Toplasınlar hayvan barınaklarına köpekleri, hayvan severler görevlendirilsin, hayvan sevmeyen sırf görev diye bu işi yapan birileri olmasın barınaklardaki hayvanlar birbirini yiyor açlıktan Allah razı olmasın, hayvan severler görevlendirilsin, kontrol edilsin hayvanda kurtulsun insan da" şeklinde şaşırtan paylaşım.



9

Ece Erken

Ece Erken

Ece Erken miras yüzünden artık başı belaya girsin istemediği için reddi miras yapacağını duyurdu.



10

Hakan Sabancı

Hakan Sabancı



11



12

Arda Turan

Arda Turan



13

Mehmet Ali Erbil

Mehmet Ali Erbil



14

Kerem Tunçeri

Kerem Tunçeri



15



16



17



18

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr