29.09.2022-09:57 (Son Güncelleme:19.10.2023-09:38)


1

Ünlülerin daha önce görmediğiniz çocukları kim?

Ünlülerin daha önce görmediğiniz çocukları kim?

Bazılarını tanıyorsunuz ancak bazılarının varlığından bile haberiniz olmayabilir. Kimisi annesine kimisi ise babasına çok benziyor. Doğduğu günden beri tanıdığımız ünlü isimlerin çocukları da var fakat hiç tanımadığımız ünlü isimlerin çocukları da var. Kimi ünlülerin tercihi iş hayatını göz önünde yaşamanın yanında özel hayatlarını da göz önünde yaşamayı seçiyorlar. Tabii biz de çok merak ediyoruz. Doğduğundan beri tanıdığımız ve hep göz önünde olan ünlülerin çocuklarından bahsedecek olursak bunun başında Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı çiftinin kızı olan Melisa geliyor. Bir zamanlar birlikte olan bu ünlü çiftin kızları da anne ve babası gibi ünlü. Ünlülerin hiçbir yerde görmediğiniz çocuklarının fotoğraflarını sizler için derledik.



2

Metin Akpınar ve kızı

Metin Akpınar ve kızı

Yıllar sonrası gerçek babası olan Metin Akpınar’a açtığı davayı kazanan ve magazin gündemine bomba gibi düşen Duygu Nebioğlu, Hakan Ural’ın programına katılarak açıklamalarda bulundu. Hakan Ural yayında "Ben maddi manevi destek açıklamasını okuyunca, kirasını veriyordur, altına bir araba çekmiştir, aylık 20-30 bin TL harçlık veriyordur sanırım. İzin almadan söylemiyorum ama ben reklam arasında duyduğum rakama şoka girdim. Akılalmaz bir rakam inanamadım" dedi. Bu açıklamadan kısa süre sonra Metin Akpınar'ın kızlarına ödediği aylık para ortaya çıktı. HaberTürk'ün haberine göre; usta oyuncu kızlarına ayda 10'ar bin lira harçlık gönderiyormuş...



3

Eda Ece

Eda Ece

Geçtiğimiz aylarda basketbolcu sevgilisi Buğra Tuncer ile nikah masasına oturan Eda Ece'den güzel haber geldi. Ünlü oyuncu anne olmaya hazırlanıyor.



4

Gülşen Bubikoğlu

Gülşen Bubikoğlu

Gülşen Bubikoğlu ve kızının güzelliği diğer ünlülerin çocuklarını akıllara getirdi.



5

İdo Tatlıses

İdo Tatlıses

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli Tatlıses ilk bebeklerini bekliyor. Yasemin Şefkatli Tatlıses, 2.5 aylık hamile. İddialara göre ismi ise İbrahim Tatlıses'in kardeşinin ismi olan Hüseyin olacak.



6

Gamze Erçel-Mavi

Gamze Erçel-Mavi

Ünlü oyuncu Hande Erçel'in kardeşi Gamze Erçel bir süredir kızının sağlık sorunlarıyla uğraşıyordu. Hande Erçel'in yeğeni Mavi'ye kanser teşhisi konulmuştu ve tedavilerinin başladığını duyurmuşlardı. Son zamanlarda Mavi hakkında konuşulanlara sinirlenen baba Caner Yıldırım, "Bir daha ailemize ait video ve görselleri kullanarak hassas bir konu olan sağlık durumu üzerinden dramatik cümle, müzik ve editlerle kamuoyunun dikkatini çekecek videolar ve görseller ile takipçi kazanmak adına paylaşım yapan magazin sayfaları hakkında suç duyurusunda bulunacağım" dedi.



7

Kızlarını gözlerden uzak yetiştirmeye çabalayan Tuba Büyüküstün son olarak Maya ve Toprak ile selfie çekti. Tuba Büyüküstün'ün ikiz kızları Maya ve Toprak'ın son halini görenler "Annelerine benziyorlar", "Büyüdükçe Tuba oluyorlar", "Annelerinin aynısı olmuşlar" yorumlarında bulundu.



8

Melisa Ural

Melisa Ural

Hakan Ural ve Sibel Can'ın kızı olan Melisa Ural giydiği elbise ile kısa sürede gündem olurken erkeklerden bu fotoğrafa övgü yağdı.



9

İkinci kez anne oalcak olan Burcu Kara "Bu ara biraz kilo aldım. 36 beden günlerime bir süre ara veriyoruz. Balık etli bir Burcu’ya hazır olun!” diyerek müjdeli haberi verdi. Kötü haberi balık etli olacağım diyerek duyurdu.



10

Cüneyt Arkın

Cüneyt Arkın

Cüneyt Arkın'ın doktor olan eski eşinden bir kızı bulunuyor. Fakat kızını istemediği için görüşmüyor.



11

Müge Anlı

Müge Anlı

Müge Anlı'nın kızı Lidya Müge Akdağ 2002 doğumlu ve 20 yaşında. Şu anda Koç Üniversitesi'nde Hukuk Fakültesi'nde okuyor.



12

Volkan Konak

Volkan Konak

Volkan Konak'ın magazin dünyasından uzak tutuğu kızı güzelliğiyle kendisine hayran bıraktı. Konak'ın sır gibi sakladığı çocukları ilk defa görüldü. Türkiye'nin Kuzeyin Oğlu olarak bildiği 54 yaşındaki ünlü şarkıcı Volkan Konak, yeni bir şov programı ile beraber televizyon ekranlarına geri döndü. Karadenizli müzisyen Konak, özel hayatını gözlerden uzak tutmaya özen gösteriyor. Volkan Konak'ın evli ve üç çocuk sahibi olduğu biliniyor.



13

Sibel Can

Sibel Can

Melisa Ural, kardeşleriyle beraber olduğu fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Sibel Can'ın küçük oğlunu görenler gözlerine inanamadı. Ünlü şarkıcı ise fotoğrafın altına alev emojisi bıraktı.



14

Yasmin Erbil

Yasmin Erbil

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'in verdiği bu poz çok konuşuldu. Güzelliği ile dikkat çeken isme, bu ne zariflik diye yorumlar yağdı. İddialara göre Erbil, kızına bu pozu yüzünden uyarıda bulundu.



15

Seray Sever

Seray Sever

Geçtiğimiz haftalarda babasını kaybeden ünlü isim Seray Sever, şimdi ise en mutlu gününü yaşıyor. 4 senedir anne olmak için çabalayan Sever, bugün sabah saatlerinde Altunizade'de bulunan özel bir hastanede ikiz bebeklerini dünyaya getirdi. Sever, kızlarının adını Sofia ve Alya koydu. İki bebeğinde sağlıklı bir şekilde dünyaya geldiği öğrenildi.



16

Dilber Ay

Dilber Ay

Dilber Ay'ın 13 yaşında evlendirildiği kendinden yaşça büyük kişiden iki kız çocuğu olmuştur. Adları Satı ve Filiz'dir. Ünal adında da bir oğlu vardır. Fakat bilinene göre iki kızı nüfusta sanatçının üstüne kayıtlı değildir. Cemo Can adıyla ise bir manevi oğlu olduğu söylentileri vardır. Son olarak da Dilber Ay'ın oğlu olduğu iddia edilen kişi 'annemin filmini bu kadar izlemediniz diyerek olay çıkarttı. Salon zor çıkartıldı.



17

Ebru Şallı

Ebru Şallı

Geçen yıl oğlu Pars’ı kaybeden Ebru Şallı uzun bir zaman sonra ilk defa konuştu, "İki tane çocuk doğurmak çok güzeldi. Ben anne olmayı çok sevdim. Anaç da bir yapım var. 17 yıl önce Bero doğdu. Aralarında 6,5 yıl var sonra Ponçiğim Pars doğdu. Sadece anne sütüyle besledim çocuklarımı. Bu çok mühim bence. Bir dönüm noktam da tabii ki Ponçiğim ile yaşadığım durum. O konuyla ilgili hem konuşmak istiyorum, hem istemiyorum. Zor konuşması. Haksız yere eleştirildiğimi düşünüyorum. Ponçiğin durumu herkesin başına gelebilir. Allah hiç kimseye vermesin ama her anne babanın başına gelebilir. Bu bir dünya, yarın ne olacağımız belli değil. Bir hastalık. İlk başta inanmak istemiyorsunuz. Pars'ın hastalığı olduğunda ben hemen ignore ettim durumu. Olmasını istemedim her anne gibi.



18

Bennu Yıldırımlar

Bennu Yıldırımlar

Bennu Yıldırımlar ve kızı Ada Yarar.



19

Nurgül Yeşilçay

Nurgül Yeşilçay

Nurgül Yeşilçay ve oğlu Osman Nejat.



20

Reha Muhtar

Reha Muhtar

Televizyon programcısı, yorumcu ve haber sunucusu olan Reha Muhtar 2 çocuk sahibidir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr