05.08.2022-12:00 (Son Güncelleme:09.10.2023-09:08)


1

DJ Mahmut Orhan

DJ Mahmut Orhan

Yaptığı şarkılar ile ünü ülke dışına çıkan DJ Mahmut Orhan, konser için gitti İsrail’de saldırıların ortasında kaldı. Orhan, tüm dünyada büyük yankı uyandıran olay sırasında yaşadıkları sıcak saatleri ise şöyle anlattı: "Sabahın erken saatlerinden beri ayaktayım. Yaşadıklarım çok üzücüydü. Savaşın ve şiddetin korkutucu yüzünü bir kez daha görmüş olduk. Barış dolu bir dünya dilerim."



2

Somer Sivrioğlu

Somer Sivrioğlu

Olay sonrası hastaneye kaldırılan iki kişiden eski diplomat Ahmet Salim Subbed tüm müdahelelere rağmen hayatını kaybetti. Bahaettin Shanableh'in ise ağır yaralı olduğu öğrenildi. Somer Şef'in bu olayının ardından akıllara Acun geldi. Son olarak Hakan Ural'ın babasına yaptığı gönderme gündem oldu.



3

Bülent Ersoy

Bülent Ersoy

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy'un hayatını anlatacak filmdeki detaylar ortaya çıkarken, yapımcının sözleşme şartlarına eklediği bir madde dikkat çekti. Maddeye göre Ersoy'un bundan sonra kendi hayatıyla ilgili basın mensuplarına ya da yakın çevresine bir açıklama yapması durumunda milyonları bulan tazminat ödeyeceği iddia edildi.



4

Kyseri'de 7.kattan düşen ses sanatçısı

Kyseri'de 7.kattan düşen ses sanatçısı

Kayseride gerçekleşen olaya dair edinilen bilgiye göre, dün Gülük Mahallesi Şehit Miralay Nazımbey Bulvarı üzerindeki bir rezidansın 7. katında yalnız yaşayan A.D.Ç. (20), pencereden aşağı düştü. Mazgalın içine düşen A.D.Ç.'yi gören vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi. Olay yerine giden ekipler genç kızın cansız bedenini mazgalı keserek çıkarttı.



5

Orhan Gencebay

Orhan Gencebay

Sanat camiasının sevilen ismi Orhan Gencebay, geçen akşam eşi ile yemeğe çıktı. Usta sanatçı yemek çıkışı evine dönmek için tekneye binerken feci şekilde düştü. Acı içinde kıvranan Gencebay apartopar hastaneye kaldırıldı. Ünlü sanatçının eşi Sevim Emre ise "Orhan Bey'in vücudunda çürükler oldu, tedavisi yapıldı. Korse kullanmaya başladı. 3-4 güne toparlanır" ifadelerini kullandı. Usta sanatçının bir süre sahne ve kalabalık mekanlardan uzak durması gerektiğide belirtildi.



6

Mustafa Sandal

Mustafa Sandal

Muğla'da turistik gezi için havalanan cayrokopter, motor arızası nedeniyle bir tarlaya inmek istedi. Sert iniş sırasında zeytin ağaçlarına da çarpan cayrokopterdeki pilot ile yolcusu yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Kazada yaralanan yolcunun ise ünlü şarkıcı Mustafa Sandal'ın eşi Melis Sandal (34) olduğu öğrenildi.Jandarma ve vatandaşlar tarafından cayrokopterden çıkarılan Sinan Yılmaz ve şarkıcı Mustafa Sandal'ın eşi Melis Sandal, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Muğla Eğitim- Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı.



7

Sinem Yıldız

Sinem Yıldız

Yıldız başına gelen olayı şu ifadelerle anlattı. "Arabamı götürüyor, bir tefeciye veriyor. Borcu ödenmediği takdirde de araç gitmiş oluyor. Bunu bana neden ve niye yaptın? Güvendiğim dağlara kar yağdı. Gözünün içine baka baka bunu yapıyor. Neymiş, düşmanı uzakta aramayacaksın. Asistanım gibi değil, herkes gerçek ablasıymışım gibi zannediyordu. Beraber işler yapmaya başladık. Uzun zaman işler güzel gitti. Kredi çekebilsin diye gittim noterde arabamı üzerine verdim. Ben de sanki uyku hapı içirmişler gibi her şeye inanıyorum. Araba ne oldu, ne oldu diye defalarca sordum. En sonunda itiraf etti."



8

Cengiz Kurtoğlu'nun sahnesinde yangın

Cengiz Kurtoğlu'nun sahnesinde yangın

AK Parti Teşkilatı tarafından Tarsus ilçesinde Cengiz Kurtoğlu konseri düzenlendi. Konser sırasında bir anda dumanlar yükselmeye başladı. Bakan Nebati'ninde olduğu konserde korku dolu anlar yaşandı. Bakan Nebati apar topar mekandan çıkartılırken, Cengiz Kurtoğlu'da sahneden indirildi. Yaşanan olay sonrası sosyal medyada 'kundak' olarak yorumlandı.



9

Demet Akbağ

Demet Akbağ

Ahmet Mümtaz Taylan’ın NTV’de yayınlanan programına konuk olan Demet Akbağ, anlattıkları ile hem ağladı hem de ağlattı. Akbağ, “Eşimin kaybı hayatımın en büyük kırılma noktası” dedi. Oğlu Ali ile olan ilişkisine de değinen Demet Akbağ, “Oğlumla çok iyi arkadaşız. Ali fazla olgun bir çocuktu, o yüzden hiç zorlanmadım. Çok anlayışlı bir çocuk. Nerede susacağını çok iyi bilirdi. Babasına da çok benzetiyorum. Tatlı bir ilişkimiz var, dedikodu yapabiliyoruz, dertlerimizi anlatabiliyoruz birbirimize” dedi. Kendi babası ile ilgili de konuşan Akbağ, "Babamla hep mesafeli görüştük. Yılmaz Erdoğan, babamla ilişkimi bildiği için benim için yazdığı bir repliği sizinle paylaşacağım. ‘Sen Hiç Ateşböceği Gördün Mü’ oyununda ‘Kahvenizi nasıl içersiniz babacığım’ diye soruyor Gülseren, babası ‘Mesafeli olsun yavrucuğum’ diyor. Bunu Yılmaz, babamla tanışıp babamla sizli bizli konuştuğumu gördüğü gün kafasının bir yerine kazımış... Başka bir şey söylemeyelim bunun üzerine... “ diyerek o günleri anlattı.



10

Pelin Karahan

Pelin Karahan

Eşinin durumunu sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyuran başarılı oyuncu, eşinin gözetim altında tutulduğunu, operasyonun başarılı şekilde geçtiğini dile getirdi.



11

Bir dönem Kuruluş Osman dizisinde rol alan oyuncu Çağdaş Çankaya ve eşi müzisyen Zilan Tigris, Diyarbakır’a bağlı Yenişehir ilçesindeki Ofis Semti’nde yıkılan 9 katlı Sözel Apartmanı’nın altında kaldı. İkiliden üzen haber geldi. Cansı zbedenlerine ulaşıldı.



12

Çağrı Çıtınak

Çağrı Çıtınak

Sen Çal Kapımı dizisindeki performansı ile büyük beğeni toplayan Çağrı Çıtınak'tan hayranlarını üzen haber. Ünlü oyuncunun Hatay'da yaşayan annesi göçükaltında kaldı. Çıtınak Twitter hesabı üzerinden duyuru yaparak annesinin kurtarılması için yardım istedi.



13

Tuvana Turkay

Tuvana Turkay

Ünlü oyuncu Tuvana Turkay'ın korku dolu anları. Köpeği ile gezintiye çıkan Türkay, bir anda dehşeti yaşadı. Kaza sonucu ünlü oyuncunun köpeği denize düştü. Minik köpeğin sudan çıkamadığını fark eden ünlü oyuncu suya atlayarak köpeğini kurtardı.



14

Emel Sayın

Emel Sayın

Yeşilçam'ın en sevilen isimlerinden olan Emel Sayın'dan gelen kötü haber hauranlarını üzdü. Usta sanatçının joronavirüs olduğu ve süreci ağır geçirdiği belirtildi.



15

Tolga Güleryüz

Tolga Güleryüz

Başbelası tiyatro oyununun oyuncularını taşıyan minibüs dün akşam saatlerinde kaza yaptı. Oyuncuların araçta sıkıştığı kazada Tolga Güleryüz, Özgür Karataş, Burak Topçu hayatını kaybederken, minibüste bulunan diğer oyuncular hastaneye kaldırıldı. Oyunculardan Sergen Deveci'nin sağlık durumu merak edilirken Bakan Koca'dan açıklama geldi. Koca, kazada bir kişinin hayatını kaybettiği diğer oyuncuların sağlık durumununiyi olduğunu belirtti.



16

Necati Şaşmaz

Necati Şaşmaz

Mynet.com’da yer alan habere gör; Türkiye’nin efsane dizileri arasında yer alan Kurtlar Vadisi’nin Polat Alemdar’ını canlandıran Necati Şaşmaz'dan hayranlarını üzen bir gelişme yaşandı. Ünlü oyuncu Necati Şaşmaz fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı ve İstanbul'daki özel bir hastanede anjiyo ameliyatı olduğu iddia edildi. Necati Şaşmaz, yoğun bakımda tedavi altına alındığı ve ünlü oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu öne sürüldü.



17

Ahu Tuğba

Ahu Tuğba

ABD'nin Florida eyaletini vuran Ian Kasırgası'nda 100'e yakın insan ölmüştü. Büyük yıkıma sebep olan kasırgada Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Ahu Tuğba ve kızı Anjelik Calvin'in evi de sular altında kaldı. Bir süredir haber alınamayan ve kaybolan Tuğba'nın akrabasına yerleştiği öğrenildi.



18

Acun'un trafik kazası

Acun'un trafik kazası

Sarıyer'de motosiklet kazası yapan Acun Ilıcalı, kazada kolunu kırmıştı. Ilıcalı bugün ameliyat olacak.



19

İbrahim Tatlıses

İbrahim Tatlıses

kamyonetin şoförü şüpheli G. G.'nin ifadesinde, 12 yıl önce Konya'dan Bodrum'a geldiğini, babasına ait hurdacıda şoför olarak çalıştığını, kaza günü Ortakent bölgesine iş için gittiği sırada zeminin ıslak olması ve fren yapması sebebiyle arabasının kaydığını, olayda herhangi bir kusurunun olmadığını söyledi ancak şüphelinin kanında 0.10 etonol tespit edildi. G.G.'nin kaza saati ile kan örneği alma saati göz önünde bulundurularak yasal sınırın altında olduğu değerlendirmesi yapıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr