03.05.2022-11:20 (Son Güncelleme:26.09.2022-11:32)


1

Ünlülerin unutulmaz sahne kazaları

Ünlülerin unutulmaz sahne kazaları

Yaptıkları işlerle milyonların sevgisini kazanan, büyük hayran kitlelerine ulaşan ünlü isimlerin, bazen sahnede başlarına öyle bir şey geliyor ki, keşke o anı geri alabilsem insanların hafızasından silebilsem diyorlar. Ne yazık ki böyle bir şey mümkün değil. Hele ki teknoloji çağı bu kadar gelişmiş ve videolu kayıt cihazlarında cebimizde taşıyorken. Birde bu işin sosyal medya ayağı var ki, kayıt altına alınanlar anında milyonalrca kişiye ulaşıyor. Bu durum tabi ki geniş hayran kitleleri olan ünlü isimler için pek hoş olmuyor. Özellikle canlı performans sergileyen sanatçılar, sahnede yaşadıkları talihsizliklerle haftalarca gündem de kalabiliyor. Bizde merak edenler için o isimleri bir araya getirdik.



2

Beyonce

Beyonce

Ünlü şarkıcı Beyonce, sahnede eteğinin açılması ile zor anlar yaşayan ünlülerden.



3

Sinem Kobal

Sinem Kobal

Ünlü oyuncu, "Onunla oynamak çok güzeldi. Çok disiplinli bir oyuncudur. Onun ilk uzun soluklu başrolüydü ve çevresindekilere her şeyi sorardı. Sinem'le gecenin bir yarısı çekimlerde demir çubuklarla birbirimize giriyorduk. Sahnelerimiz kolay değildi, şimdi öyle bir şey kimse yapmaz. Selena'nın setinde çok şey öğrendim" ifadelerini kullandı.



4

Jenner Lopez

Jenner Lopez

Sevilen şarkıcı Lopez'de kostümünün azizliğine uğrayan isimlerden.



5

Didem Arslan

Didem Arslan

Didem Arslan konuğu Cesur'un kıyafetini görünce. 'Bu ne böyle yanardöner gelmişsin, bu kıyafet ne böyle arkadaşlar?' diyerek yüklendi. Daha sonra da rejiye kızdı ve bir daha olmasın dedi.



6

Orhan Gencebay

Orhan Gencebay

Şezlongu kaldırmak isterken parmağına zarar veren Gencebay, “Apar topar hastaneye gittim. Bir cerrah için elleri ne kadar kıymetliyse bir müzisyen için de öyle. Saz çalarken sol elimi kullanıyorum. İşaret parmağımı kaybetseydim müzik yaşamım zora girerdi. Parmağıma 11 dikiş atıldı. Ucunda da ufak bir kırık var” dedi.



7

Janet Jackson

Janet Jackson

Janet Jackson'ın sahnede başına öyle bir şey geldi ki, aylarca gündemden düşmedi.



8

Gülşen

Gülşen

Ünlü şarkıcı Gülşen son konserinde yaptığı hareketle sosyal medyada gündem oldu. Zorlu PSM'de konser veren Gülşen sahneden inerek seyircilerin arasına karıştı. Ünlü şarkıcı, parçasını söylediği esnada seyircilerden birinin kucağını oturdu. Gündem olan olay sonrasında Ozan Çolakoğlu'nun sinirlendiği iddia edildi.



9

Katy Perry

Katy Perry

Giydiği kostüm yüzünden oturduğu koltuktam düşen ve ayakları havada kalan ünlü şarkıcının yardımına diğer jüri arkadaşları koştu. Herkese kahkaha attıran bu görüntü kısa sürede sosyal medyaya yansıdı.



10

Aynur Aydın

Aynur Aydın

Ünlü şarkıcı giydiği süper mini eteğiyle magazin gündemine bomba gibi düştü. Cesur sahne kıyafeti ile dillere düşen Aydın'a yorumlar ise gecikmedi. Bazı kişiler "süper, çok yakışmış, efsane görünüyorsun" derken bazıları ise "görünüyor ablacım, Gülşen'e özeniyor" gibi yorumlarda bulundu.



11



12



13

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr