Ünlülerin Güzellik Sırları!

Güzellik ve bakım konularına çok fazla önem veren bayanlar, özellikle ünlülerin güzellik sırlarını merak ederler.Tabi, her güzellik sırrı birbirinden farklıdır, şimdi sizlere ünlülerin güzellik sırlarından bahsedeceğiz...

20.12.2019-13:16 - (Son Güncelleme: 20.12.2019-12:58)

Ciltlerinin, vücutlarının ve saçlarının güzelliğiyle bizi kendilerine hayran bırakan ünlülerin güzelliklerini neye borçlu olduğunu sizde merak ediyor musunuz? Ünlülerin güzellik sırları saymakla bitmiyor. Güzelliklerini sürekli uyguladıkları sizinde evinizde kolaylıkla uygulayabileceğiniz bakımlara borçlular.

FAHRİYE EVCEN
 
Saçlarının dolgunluğuyla herkesi kendine hayran bırakan Fahriye Evcen, ayda bir kere saçlarına hayvar maskesi uyguluyor. Cildinin pürüzsüzlüğünü ise kil ve yosun maskeleriyle koruyor.

SERENAY SARIKAYA
 
Çok kuru bir cildi olduğunu söyleyen Serenay Sarıkaya bol su içmeyi ihmal etmiyor. Yüzünü kayısı çekirdeği yağıyla nemlendiriyor, güç içinde maden suyu kullanıyor ve zaman zaman gül suyuyla tampon yapıyormuş. Vücut bakımı için ise zeytinyağı içeren bir karışım kullandığını söylüyor.

DEFNE SAMYELİ
 
Öncelikli olarak güzel bir cilt için beslenmesine çok dikkat ediyor. 13 yaşından itibaren cilt bakımı yaptığını söyleyen Defne Samyeli 3 saatte bir cildini temizliyor ve nemlendirici sürmeyi ihmal etmiyor.

BURCU ESMERSOY
 
Günde 2-3 litre su içiyor, bol bol maydanoz tüketiyor. Bunun yanı sıra meyve yedikten sonra kalan meyvelerle yüzüne masaj yapıyor.

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ
 
Doğal bakımdan vazgeçmeyen Özge Özpirinççi soda ve limonu karıştırıp yaptığı buz küplerini yüzüne sürüyor. Aynı zamanda kantaron yağı kullanıyor ve banyodan çıktıktan sonra tüm vücuduna ve saç uçlarına bebek yağı sürdükten sonra soğuk duş almayı ihmal etmiyor.

BEREN SAAT 
Beren Saat cilt bakımı için çok fazla ürün kullanmayı tercih etmediği için basit bir yöntemlerden yararlanıyor. Cildinin mükemmelliğini yüzünü suyla yıkadıktan hemen sonra nemlendirmesine borçlu. 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal