12.03.2021-13:22 (Son Güncelleme:09.09.2021-14:32)


1

Wesley Sneijder & Yolanthe Cabau

Wesley Sneijder & Yolanthe Cabau

Cabau, “Wesley dört yıl önce bana uçakta evlenme teklif etti. Pilot bana derecenin, saatin kaç olduğu gibi detayların yazılı olduğu bir hediye verdi. Ve o an farkettik ki tam bu arada biz Türkiye üzerinden uçuyormuşuz yani dört yıl önce bana evlenme teklif ettiğinde aslında Türkiye’deymişiz.” diyor.



2

Mehmet Aslantuğ & Arzum Onan

Mehmet Aslantuğ & Arzum Onan

Arzum Onan, “Mehmet’in bana evlenme teklif etini anlamadım ben. Konuşması bitmişti, yüzüme baktı. Piknik yapmıştık, sepet hazırlamıştım. Dönüş yolunda, arabada, Mehmet başladı anlatmaya. Gideceğimiz yere neredeyse vardık, anlayabildiğim cümleler değildi.” diyor. Mehmet Aslantuğ ise o an “Kıza derdimi anlatamadım herhalde” diye düşündüğünü söylüyor. Arzum Onan ise anlamamasının nedenini şöyle belirtti: “Soru gibi değildi sorun orada”. Mehmet Aslantuğ ise “Benimle evlenir misin ne kadar katır kutur bir cümledir” diyerek yaptığı evlilik teklifinin aslında ne kadar da kibarca olduğunu vurguladı.



3

Madonna & Guy Ritchie

Madonna & Guy Ritchie

Guy Ritchie, Madonna’nın 42. doğum gününde, ünlü şarkıcının yatağının kenarına küçük bir kese kağıdı bırakmış. Madonna tam kese kağıdını buruşturup atmak üzereyken içinde bir şeyin parıldadığını fark etmiş. Kısacası eğer Madonna o kağıdı çöpe atmış olsaydı bu ilginç tekliften haberi bile olmayacaktı. Üç elmaslı yüzük, Ritchie’in evlenme teklifi yerine geçmiş. (Üç elmas, anne, baba ve oğulu simgeliyormuş.)



4

Emre Altuğ & Çağla Şikel

Emre Altuğ & Çağla Şikel

Ünlü şarkıcı Altuğ, Şikel’e babasının mezarını ziyarete gittiklerinde evlenme teklif etmiş. Babasının doğum günü olan 23 Nisan’da mezar başında evlilik teklifi alan ünlü manken gözyaşlarını tutamayıp, teklife fazla düşünmeden “evet” demiş.



5

Özge Ulusoy

Özge Ulusoy

Son dönemin gözde sunucularından olan Özge Ulusoy, sosyal medyada paylaştığı "bana evlilik teklifi geliyor" sözlerinin ardından evlilik teklifi sayısının günde 100 olduğu sunuculuğunu yaptığı organizasyon sonucunda basın mensuplarına konuştu.



6

Kim Kardashian & Kanye West

Kim Kardashian & Kanye West

West, sevgilisine kiraladığı San Francisco Giants Stadyumu’nda bütün ailesinin gözleri önünde teklifini yapmış. Kanye West teklif için uzun süre hazırlanmış. Ünlü şarkıcı kiraladığı stadyuma bir de orkestra getirmiş. 50 kişilik orkestra Lana Del Rey’in Young and Beautiful” şarkısını seslendirirken arkadaki ekranda “Lütfen benimle evlen yazısı” belirmiş.



7

Michael Douglas & Catherine Zeta Jones

Michael Douglas & Catherine Zeta Jones

Michael Douglas, önce Catherine Zeta Jones’un babasından onay almış. Sonra Aspen’in karlarla kaplı ortamında lapa lapa yağan karın altında sevgilisinin parmağına 2 milyon sterlin değerinde elmas yüzük takarak evlenme teklif etmiş.



8

Emre Belözoğlu & Tuğba Gürevin

Emre Belözoğlu & Tuğba Gürevin

Tuğba Gürevin; Emre’nin İngiltere’de oynadığı yıllardı. Beni arayıp sakatlığından dolayı Almanya’ya gideceğini söyledi. Bu arada ben Türkiye’deyim. Emre uçak yolculuğu yaptıktan sonra biz telefonla konuşurken inandırıcı olması açısından olsa gerek birileriyle Almanca konuşuyordu. Tam da o sırada zil çaldı. Kapıyı açtığımda karşımda Emre’nin kuzeni Volkan vardı. Volkan, Emre’nin yurt dışından kendisine hediye yolladığını ve bunu bana teslim etmesi için geldiğini söyledi. Sonra Volkan birkaç hediyeyi arabada unuttuğunu ve onları almam için aşağı inmemi istedi. Apartmanın merdivenlerinden aşağı inerken dairenin kapısının önünden başlayarak apartmanın çıkış kapısına kadar güller döküldüğünü gördüm. Aklıma bir anda Emre geldi ama buna ihtimal veremiyordum. Neyse apartmanın kapısını açtığımda karşımda boynunda bir yüzük olan kuzu ile Emre’yi gördüm.” (Emre, eşi Tuğba’ya “kuzum” diye hitap edermiş) diyor.



9

Murat Yıldırım & Burçin Terzioğlu

Murat Yıldırım & Burçin Terzioğlu

Murat Yıldırım, Bir gün sette yine kapıştık. Burçin ‘Yeter artık! Benden ne istiyorsun?’ diye bağırdı. Ben de ‘Seninle evlenmek istiyorum’ diye avaz avaz bağırdım! Farklı bir teklifti. Burçin önce şaşırdı, sonra gülümseyerek kabul etti. Burçin benim hayatımın kadını.” diyor.



10

Seal & Heidi Klum

Seal & Heidi Klum

Seal, Klum’a, Britanya Kolombiyası’nda, 14,000 feet yükseklikteki bir buzulun üzerinde evlilik teklif etmiş.



11

Yılmaz Erdoğan & Belçim Bilgin

Yılmaz Erdoğan & Belçim Bilgin

Belçim Bilgin: Oyunculuk üzerine sohbet ederken birden ‘Ben seninle evleneceğim’ deyip güldü. O zaman da hayrandım ona ama ‘Bu ünlüler ne acayip ‘ diye düşünmüştüm. Aradan zaman geçip evlenme teklif ettiğinde ise ‘Ben sana dememiş miydim?’ dedi. Unutmamış yani o anı. Çeşme de bir tatilde ‘Benimle, elimizin uzandığı her yere iyilik ve güzellik götürmeye var mısın? Benimle evlenir misin?’ diye sordu. Ve benden coşkulu bir ‘Evet’ yanıtı aldı.”



12

Britney Spears ve Kevin Federline

Britney Spears ve Kevin Federline

İlk evlenme teklif eden Britney’miş. Ancak “maço” Federline bu teklifi geri çevirip beş dakika sonra Britney’ye kendisi evlenme teklifi etmiş. Federline o sırada parasız olduğu için nişan yüzüğünü Britney satın almış.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr