09.08.2022-12:30 (Son Güncelleme:01.02.2023-17:54)


1

HANDE ERÇEL

HANDE ERÇEL

Hande Erçel sosyal medyada paylaştığı fotoğrafın altına evimin en favori köşesinde bir uyanma hikayesi notunu düştü. Erçel'in fotoğrafının altına, bu şekilde mi uyanıyorsun, kesin fotoğraf çekilmek için hazırlanmamışsındır tarzında yorumlar geldi.



2

EBRU ŞAHİN

EBRU ŞAHİN

Ebru Şahin hafta sonu yasağında evinin manzarasının keyfini çıkarıyor. Pozlarına beğeni yağdı.



3

Özlem Yıldız

Özlem Yıldız

Ünlü sunucu Özlem Yıldız’ın başına gelenler herkesi şaşkına uğrattı. Fiziği ile gündemden düşmeyen güzel isim Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Minibüs çarptı, yıldırım düştü, şimdi de bu..." diyerek yüzünün şiştiğini duyurdu.



4

GÜLŞEN

GÜLŞEN

Ev hapsi cezası alan Gülşen'in İzmir'deki konseri iptal edilmedi. Ekibi İzmir'e yola çıkarken Gülşen'in de evden canlı bağlantıyla konser vereceği iddai edildi.



5

İrem Derici'den kötü haber!

İrem Derici'den kötü haber!

Ünlü şarkıcı İrem Derici koronavirüse yakalandı. Bu kötü haberi sevenlerine "Arkadaşlar selam herkese... Anca yazacak gücü buluyorum kendimde. Avcılar Sevim Alan konserimiz ve Konya Karaman konserlerimiz Covid olmam nedeniyle iptal edildi. Dün hastanedeydim ama bugün evdeyim. Hızlıca kendime gelip, konserlere devam edeceğim. Virüs yine cirit atıyor. Sizlerle buluşamadığım için çok üzgünüm. Büyük bir hevesle bekliyordum iki konseri de... Dünyanın en güçlü kadınları listesinde zirveyi zorladığım için 2-3 güne ayaklanırım en geç, biliyorsunuz. Herkesi öpüyorum, kendinize çok dikkat edin. Beton ama Covid Derici..." Sözleriyle duyurdu. Hayranlarından geçmiş olsun mesajları geldi.



6

SONGÜL KARLI

SONGÜL KARLI

Songül Karlı sosyal medya hesabından makyajsız ve ev halini paylaştı.



7

Melis Sezen

Melis Sezen

Ünlü oyuncu Melis Sezen evine yerleştirilen gizli kamera ile gündem oldu. Evinde yoğa yaparken çekilen halleri magazin dünyasında çok konuşuldu.



8

PELİN AKİL

PELİN AKİL

Pelin Akil ve Anıl Altan çiftinin, ikiz bebekleriyle keyifli halleri.



9

SİNEM KOBAL

SİNEM KOBAL

Ünlü güzel en doğal haliyle evdeki halini paylaştı.



10

ŞEYMA SUBAŞI

ŞEYMA SUBAŞI

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren Şeyma Subaşı, direk dansı yaptığı anları paylaştı. Kusursuz fiziğiyle göz Subaşı, yaptığı hareketlerle de herkesi şok etti.



11

BUKET AYDIN

BUKET AYDIN

Ünlü sunucu Buket Aydın kırmızı mini şortuyla ev halini paylaştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr