22.09.2021-14:45 (Son Güncelleme:22.09.2021-15:09)


1

ZERRİN ÖZER’E KİLO VERDİREN BAKLİYATLI YEMEK

ZERRİN ÖZER’E KİLO VERDİREN BAKLİYATLI YEMEK

Malzemeler: 1 fincan minik doğranmış sebze. Bu sebzeler kabak, taze fasulye, semizotu, ıspanak, brokoli, pırasa ya da bakla olabilir. 1 yemek kaşığı kuru fasulye. Barbunya, soya, sarımercimek, börülce, nohut da olabilir. 1 yemek kaşığı kabuklu pirinç, 1 tatlı kaşığı sıvı yağ, 2.5 su bardağı içme suyu. Birer tutam nane, dereotu, zencefil, kimyon, karabiber biraz taze soğan veya sarımsak Hazırlanışı: Kuru bakliyatı akşamdan ıslatın fakat suyunu atmayın. Sebzeleri haşlayıp termosa koyun. Ardından sıvı yağ, pirinç ve baharatları da ekleyerek kaynar suyu da termosa ilave edip kapağını kapatın. Yemek kendi kendine pişecektir.



2

ZAYIFLAMAYA YARDIMCI BİTKİ ÇAYI

ZAYIFLAMAYA YARDIMCI BİTKİ ÇAYI

Bir bardak su, avakado yaprağı, zencefil, funda yaprağı ve yeşil çayı 3 dakika kaynatın. Sonrasında bu çayı 3 dakika demleyin. Günde 3 fincan bu çaydan tüketin.



3

ZERRİN ÖZER KİLOSUNU NASIL KORUYOR?

ZERRİN ÖZER KİLOSUNU NASIL KORUYOR?

Zerrin Özer, haftanın 3-4 günü müsli ve süt ile ilk öğününü yiyor. 2-3 gün yağsız peynirden tost yiyor. Ara öğünlerde az şekerli meyve, fındık, badem ve ceviz tüketiyor. Öğle yemeklerinde sıklıkla beyaz protein, balık, tavuk, yumurta beyazından omlet, yağsız yoğurt ve ızgara sebze tüketiyor. Akşam yemeklerinde ise bulgur pilavı veya çavdar ekmeği ya da tam buğday ekmeğini tercih ediyor. Özer, 5 gün az yağlı sebze yemeği 2 gün ise kuru bakliyat tüketiyor.



4

ZERRİN ÖZER’E 33 KİLO VERDİREN DETOKS ÇORBASI

ZERRİN ÖZER’E 33 KİLO VERDİREN DETOKS ÇORBASI

Sıkı bir diyet programı uygulamayan Zerrin Özer canının istediği yemekleri de tüketti. Ölçüyü kaçırdığı anlarda ise lahana çorbası ile detoks yaparak bedenini temizlerdi. Detoks çorbası için gerekli olan malzemeler: 1 küçük beyaz lahana, 1 büyük baş soğan,3 diş sarımsak, 1 tatlı kaşığı sıvı yağ, 1-2 adet hafif acı sivri biber, yarım tatlı kaşığı zencefil, yarım tatlı kaşığı zerdeçal, yarım tatlı kaşığı kimyon, 5-6 adet saplarıyla beraber maydanoz, yaklaşık 2 litre kadar su. KİLO KORUMAYA YARDIMCI BİTKİ ÇAYI 3 adet saplarıyla birlikte maydanozu, küçük bir tutam mısır püskülünü, küçük bir tutam kiraz sapını demleyin. Günde 2 fincan tüketin.



5

ZERRİN ÖZER’İN 1.DİYET LİSTESİ

ZERRİN ÖZER’İN 1.DİYET LİSTESİ

Kahvaltı: 2 ince dilim kızarmış tam buğday ekmeği, 3 parmak yağsız taze peynir, 6-7 adet saplarıyla birlikte maydanoz. Ara: Üzerine tarçın serpilmiş 1 adet kivi. Öğle: 1 kase mercimekli tavuk çorbası, 1 söğüş domates, 2-3 adet haşlanmış kabak. Ara: 3-4 kaşık light yoğurt ve bol tarçın. Ara:3 ceviz içi ve 1 adet yeşil elma. Akşam: 4 kaşık az sıvı yağlı, bol soğanlı, sarımsaklı bulgur pilavı, 1 porsiyon zeytinyağlı taze fasulye, söğüş yeşillik. Gece: 3-4 adet kuru kayısı



6

ZERRİN ÖZER’İN 2.DİYET LİSTESİ

ZERRİN ÖZER’İN 2.DİYET LİSTESİ

Kahvaltı: 4-5 kaşık katkısız müsli, 1 bardak ılık light süt, 1.5 tatlı kaşığı kabaca öğütülmüş keten tohumu, üzerine bolca toz tarçın serpilecek. Ara: 1 adet yeşil elma. Öğle: 1 kase sulu, bakliyatlı sebze yemeği, söğüş yeşillik. Ara: 3 adet tarçınlı ve kepekli bisküvi Akşam: 1 porsiyon ızgara, beyaz etli küçük bir balık, bol roka, tere, sivri biber gibi bol limonlu yeşil salata, ızgara sebze. Gece: 3 adet kuru kayısı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR