07.09.2022-10:10 (Son Güncelleme:07.10.2023-11:23)


1

Ünlülerin çok bilinmeyen hastalıkları neler?

Ünlülerin çok bilinmeyen hastalıkları neler?

Magazin dünyasındaki birçok ünlü isim saklamaya çalışsalar da bu zorlu hastalıklar ile mücadele ediyorlar. Ailesinden ya da sevdiklerinden aldıkları destek ve moral ile de tedavilerini oluyorlar. Tabii her zaman işler yolunda gitmeye biliyor. Ama ne olursa olsun insan hiç umudunu kaybetmemeli ve savaşmalı Peki ünlülerin çok bilinmeyen hastalıkları ne?



2

Bülent Ersoy

Bülent Ersoy

Bülent Ersoy, vücudunda ortaya çıkan kist nedeniyle hastaneye gitti. Hastaneye giden Bülent Ersoy'a yapılan orerasyonlar ile vücudundan alınan parça sonucunda sağlık durumunun iyi olduğu anlaşıldı. Son olarak Türkan Şoray'ın son hali herkesi şaşkına çevirdi. Son olarak ünlü oyuncudan kötü haber geldi. İşte detaylar...



3

Ali Atay

Ali Atay

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Atay, bir süredir ekrandan uzak kalmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Konuyla ilgili gelen soruya Atay, "Dağılma sendromuna yakalandım. 6 gün boyunca sette çalışıyorsun ve darmadağın oluyorsun. Bir gün çocuklarımı görmesem özlüyorum. Televizyon zor iş. Tüketiyor insanı." yanıtını verdi. Son olarak ilki 5 yıl önce vizyona giren “Ölümlü Dünya” filminin devamını çeken Atay, bir itirafta bulundu ve “Ölümlü Dünya’yı da ilk çektiğimde seyirciden çok dayak yemiştim. Çok yeni bir komedi olduğu için sonra izleyerek alıştılar. Şimdi senaryosunu yazdığım bu dizi için de öyle bir şey gelebilir başıma” dedi.



4

Merve Özbey

Merve Özbey

Şarkıcı Merve Özbey, geçirdiği bir ameliyat sonrasında gelişen komplikasyonlar nedeniyle tedavi gördüğünü açıkladı. "Bir süre önce geçirdiğim operasyon sonrası birtakım komplikasyonlar gelişti. Buna yönelik hastanede devam eden tedavi süreci ve doktorların tavsiyesi ile 30 Ağustos'a kadar olan konserlerimi üzülerek iptal etmek zorunda kaldım. Sağlık günlerde yeniden buluşmak ve hep birlikte şarkılar söylemek dileğim ile.



5

Ufuk Özkan

Ufuk Özkan

Geniş Aile dizi ile gönüllerde taht kuran Ufuk Özkan, uyguladığı yanlış diyetle bağışıklık sisteminin çökmesine neden olmuştu. O dönemlerden sonra toparlamakta zorlanan ünlü oyuncunun karaciğer yetmezliği ile nakil başvurusunda bulunduğu öğrenildi. Çıkan haberler sonrası açıklama yaoan Özkan, "Bugün sağlığım hakkında çıkan haberler ile ilgili sizlere bir açıklama yapmak istiyorum.Bir süredir karaciğerim ile ilgili problemler yaşıyorum.Organ nakli gerekliliği ihtimaline karşı da tabii ki uzman doktorlar tarafından durumum gözlem altında kontrollerim düzenli olarak yapılıyor.Gelişebilecek süreçler ile ilgili önceden görüşmeler yapılıyor. Sevenlerimden endişe dolu mesajlar aldım ve çok üzüldü. Hayat bizleri hastalıklarla beraber yaşamayı öğrenmek zorunda bırakıyor.Ama yaşadığım bu süreçlerin hiçbir zaman işimi etkilemesine izin vermedim.Bugünden sonrada Allah’ın izniyle böyle bir niyetim yok en kısa zamanda yeni dizi ve filmlerle huzurunuza çıkacağım.Tüm sevgi dolu dua dolu mesajlarınız için çok teşekkür ederim.



6

Özkan Uğur

Özkan Uğur

Lenf kanseri ile mücadele eden özkan Uğur, entübe edildi. Ünlü sanatçıdan gelen haber hayranlarını üzdü.



7

Yılmaz Gruda

Yılmaz Gruda

Sanat camiasının usta isimlerinden Yılmaz Gruda bir süredir sağlık sorunları ile mücadele ediyordu. Gruda’nın menajeri Tümay Özokur, Sağlık Bakanlığı'na ve Bakan Fahrettin Koca’ya seslendi. Özokur, "Ustamız, hocamız Yılmaz Gruda Şişli Etfal Seyrantepe Kampüsü kırmızı alanda yatmakta… Lütfen yoğun bakımda tedavisi yapılsın" ifadelerini kullandı



8

Ahmet Kural

Ahmet Kural

Ahmet Kural, önceki gün Çağlayan’daki Florence Nightingale Hastanesi’nde ameliyat oldu. Bir süredir rahatsız olan oyuncu, beş saat süren osteoid osteoma kemik tümörü ameliyatı için masaya yattı. Operasyondan sonra durumunun iyi olduğu öğrenilen Kural’ın, normal odaya alındığı öğrenildi. Oyuncunun belinden alınan tümörün, iyi ya da kötü huylu olduğu ise ilerleyen günlerde belli olacak.



9

Kıvanç Tatlıtuğ

Kıvanç Tatlıtuğ

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Kıvanç Tatlıtuğ geçtiğimiz günlerde gıda zehirlenmesi nedeniyle hastanelik oldu. Tedavisinin ardından dün kendisini iyi hissederek sete giden Tatlıtuğ, çekimlere hazırlandığı esnada yeniden rahatsızlandı. Oyuncunun kendisini kötü hissetmesiyle set iptal edildi.



10

Çağla Şikel'den korkutan haber: Virüse yakalandım

Çağla Şikel'den korkutan haber: Virüse yakalandım

Ekranların sevilen ismi Çağla Şikel'den hayranlarını üzen haber geldi. Mynet.com'da yer alan habere göre; Virüse yakalanan ünlü manken, evinde tedavi altına alındı. Karantinada olan ve yanına kimseyi almayan Şikel, "Hangi anne yavrusuna bakarken hastalanmaz ki. Aman dikkat! Kovid'e benzemiyor" dedi. Evinde tedavi olan ve kendini karantinaya alan Çağla Şikel, yanına çocukları dahil kimseyi sokmadığını söyledi. Bu virüsün oldukça ağır olduğunu belirten Şikel, "Yanıma kimseyi almamaya çalışıyorum çünkü inanılmaz bulaşıcı ama bu köpek beni asla yalnız bırakmıyor delireceğim. Serum takmaya gelen olursa evi ayağa kaldırıyor. " dedi.



11

Filiz Akın

Filiz Akın

Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Filiz Akın'dan sevenlerini korkutan haber. Ünlü oyncu sosyal medya hesabından hatsaneden bir fotoğrafını paylaştı. Kualğında şüpheli bir kitle olduğunu ifade eden Akın, ameliyata alınacağını söyledi. Ünlü oyuncuya sevenlerinden geçmiş olsun mesajı yağdı.



12

Armağan Çağlayan

Armağan Çağlayan

Billur Kalkavan’ın vefat haberini duyduğu gün ciğerinde kitle olduğunu söyleyen Çağlayan, Buğra Bahadırlı ile dertleşti. Çağlayan, "Billur Hanım'ın vefat ettiği gün benim ciğerimde bir kitle bulundu. Vefat haberini okuduğumda, sanki bende o gün birşey bulunmamış gibi hissettim. Çok acayip bir duygu." dedi. Çağlayan, "Ben de Billur hanım gibi chek-up'a gittim ve chek-upta çıktı. Şimdi mesela korkuyor muyum? Hayır! Bir tek şeyden korkuyorum. Acı çekmek istemiyorum. Belki Billur da öyle düşündü. Ama tam olarak ne öyle diyorlar, ne de böyle diyorlar..."



13

Türkan Şoray

Türkan Şoray

Geçtiğimiz gün, Nişantaşı'nda görüntülenen Türkan Şoray, diş doktoruna geldiğini, diş çektirdiğini dile getirdi. Konuşmakta güçlük çeken ünlü sanatçı "Diş tedavim devam ediyor, ağzım şiş bu vaziyette konuşamayacağım. Sizi seviyorum" dedi.



14

Ajda Pekkan'dan kötü haber!

Ajda Pekkan'dan kötü haber!

Türkiye'nin sevilen şarkıcılarından 76 yaşındaki Ajda Pekkan'dan üzen haber geldi. Ünlü şarkıcı koronavirüse yakalandı. Bütün konserleri ertelendi. Süper stardan gelen bu haber sevenlerini adeta yıktı. Ünlü şarkıcıya geçmiş olsun dilekleri geldi.



15

Güngör Bayrak

Güngör Bayrak

Yeşilçam'ın ünlü oyuncularından Güngör Bayrak pankreas rahatsızlığı sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Acil olarak ameliyata alınan ünlü oyuncunun pankreası alındı. Bir süre evinde dinlenecek. Güngör Bayrak'tan gelen bu kötü haber sevenlerini üzdü. Binlerce geçmiş olsun dilekleri geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr