26.09.2022-14:49 (Son Güncelleme:06.09.2023-12:51)


1

Ünlülerin çocukları kim?

Ünlülerin çocukları kim?

Neredeyse her gün ekranlarda gördüğümüz ünlü isimlerin sır gibi sakladıkları çocuklarını hiç merak ettiniz mi? Bazı ünlülerin çocukları olması bile şaşırtıcı gelebilir. Çünkü onlarını çok fazla görmediğimiz için, şimdi öğrenince şok olacaksınız.



2

Müge Anlı'nın kızı Lidya

Müge Anlı'nın kızı Lidya

Gündüz kuşağının en sevilen isimleri arasında yer alan Müge Anlı, yeni sezona bomba gibi başladı. Oldukça popüler olan Anlı, özel hayatını bilhassa da kızı Lidya’yı senelerdir kameralardan uzak tutuyor.2002 doğumlu olan Lidya Koç Üniversitesi'nde Hukuk okuyor. Geçtiğimiz günlerde okuldan arkadaşları ile Asuman Krause'nin sunduğu Aileler Yarışıyor programına katılan Lidya, güzelliği ile herkesi büyüledi. 21 yaşındaki genç kız, arkadaşları ile katıldığı yarışmadaki sıcak ve samimi tavırları ile dikkat çekerken, annesi olan benzerliği de çok konuşuldu.



3

Gubse- Barış Arduç çifti

Gubse- Barış Arduç çifti

Oyuncu Barış Arduç ve Gupse Özay, bir yaşın basan kızlarının yüzünü ilk defa gösterdi. Kameralardan saklanan minik Arduç, tatilde görüntülendi. Babası Barış Arduç'a olan benzerliği ise dikkat çekti.



4

Kıvanç Tatlıtuğ

Kıvanç Tatlıtuğ

Geçtiğimiz yıllarda baba olan Kıvanç Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe ile paylaşım yaptı. Minik Tatlıtuğ'un yüzünü ilk defa paylaşan başarılı oyuncuyu hayranları beğeni yağmuruna tuttu. bazı hayranlatı "bu kadar yakışıklı bebek olur mu ya" şeklinde yorumlarda bulundu.



5

Safiye Soyman

Safiye Soyman

24 yıldır MS tedavisi gören oğlunun son halini paylaşan Safiye Soyman, "Haruncuğum, oğlumu çok merak edenler var, soranlar var sağlık durumu hakkında. Hepinizden Allah razı olsun. Ben de onu sağlığı için yazın sıcaktan 4 aylığına köydeki yayla evinde, oksijeni bol, havası serin bir yerde evinden ve bahçeden sizlere göstermek, paylaşmak istedim. Hepinize sevgiler, soranlara sağ olsunlar, var olsunlar. Hepinizi öpüyoruz" ifadelerini kullandı. O paylaşım kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.



6

Burak ve Fayriye Özçivit

Burak ve Fayriye Özçivit

Geçtiğimiz aylarda ikinci bebekleri Kerem'i kucaklarına alan çift, yaptıkları paylaşımlarda minik Kerem'in yüzünü gizliyorlardı. Tatile çıkan Özçivit ailesi ilk defa Kerem bebeğin yüzünü gösterdi. Kerem Özçivit'in annesi Fahriye Evcen'e benzerliği dikkat çekti.



7

Gamze Erçel

Gamze Erçel

Geçtiğimiz aylarda minik kızı Mavi’nin sağlık sorunları olduğu ortaya çıkmış, Erçel ailesi Mavi’nin tedavisine yoğunlaşmıştı. Tedavi süreci boyunca konu hakkında hiç konuşmayan anne Gamze Erçel, sessizliğini bozdu. Bir çekim sırasında merak edilenleri cevaplayan Gamze Erçel, kardeşi ve kızı hakkında sorulan sorulara; "Günlerimiz çok güzel geçiyor. Mavi'yi benden çok neredeyse teyzesi görüyor. "Onların ilişkisini görünce kısmıyor değilim. Hande'nin yanına gittiğinde eve gelmek istemiyor. Bu konu da dertliyim anlayacağınız" şeklinde cevapladı. Gamze Erçel'in açıklamalarına ise fanlarından "Vallahi çok zor durum, benim oğlumda anneannesine gitti mi eve gelmek istemiyor. Beni istemiyor gibi davranıyor, çok üzülüyorum" şeklinde yorumlar geldi.



8

Dilan Çıtak Tatlıses

Dilan Çıtak Tatlıses

Depremzedelere evleriniaçan Tatlıses, bölgede etkilenen hayvanlar içinde elinden geleni yapıyor. Sosyal medyadan kendisini eleştirenlere öfkelenen Tatlıses, "Yıllardır konuştuğumuz şey şu; hangi insana güvenebiliyorsunuz? Tecavüz edene mi, sapığına mı bebeğe tecavüz edene mi, otobüste kadının arkasından dokunan... Hangi hayvanda bunu görüyorsunuz? O zaman ben de bu insanlarla aynı toplumda yürümek bulunmak istemiyorum. Önce bunları temizleyin sonra hep beraber düşünelim..."



9

Zeynep Alkan

Zeynep Alkan

Ünlü komedyen Hamdi Alkan ve oyuncu Canan Hoşgör’ün kızı olan Zeynep Alkan en son Survivor’daki performansı ile dikkat çekmişti. Geçtiğimiz aylarda elendikten sonra Türkiye'ye dönen Alkan bikinili pozlarını peş peşe paylaştı. 24 yaşındaki ünlü ismin pozlarına adeta beğeni ve yorum yağdı. Bazı takipçileri Alkan'a olumlu yorumlar yaparken bazı takipçileri ise eleştiride bulundu. "Bu güzellik akıllara zarar" , "Eee göster bari", "Baban utancından yerin dibine girdi" şeklinde yorumlar geldi.



10

Zehra Çilingiroğlu

Zehra Çilingiroğlu

Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu'nun kızları Zehra Çilingiroğlu sevgilisiyle ortaya çıktı. Çocukluğundan beri magazincilerin ilgisini hep üzerine çeken Zehra Çilingiroğlu sevgilisiyle bir mekandan çıkarken görüntülendi. Hülya Avşar'ın her fırsatta evlenmesini istemediğini dile getirdiği Zehra Çilingiroğlu'nun ünlü iş adamından evlenme teklifi aldığı ve önümüzdeki günlerde düğün hazırlıklarına başlayacağını iddia edildi.



11

Orhan Aydın'ın kızı enkaz altında

Orhan Aydın'ın kızı enkaz altında

Sinema ve tiyatro oyuncusu Orhan Aydın'ın acı feryadı! Usta oyuncu kızının hala göçük altına olduğunuı haykırdı. Aydın, "Kızıma ulaşmaya çalışıyoruz..enkazın altında ve üstünde büyük bir beton kütlesi var. Artık dayanma gücüm kalmadı.. yüreğim ağlıyor.. ellerim titriyor. Ülkemin sahipsiz olmasına kahroluyorum. Acım ve kederim tarifsiz. Haydi be canım.. haydi kiraz gülüşlüm..diren."



12

İbrahim Tatlıses

İbrahim Tatlıses

2002 Miss Turkey 4'üncüsü Ayşegül Yıldız'ın sanatçı İbrahim Tatlıses ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Elif Ada.



13

Özge Özpirinçci

Özge Özpirinçci

Engin Altan Düzyatan ile uzun süreli birlikteliğini bir anda noktaylayan Özge Özpirinçci, özel hayatıyla en çok merak edilen ünlüler arasında. Burak Yamantürk ile uzun süreli bir birlikteli yaşayan ve doğumuna haftalar kala nikah masasına oturan güzel oyuncu, kızı Mercan'ın yüzünü ilk defa gösterdi. Mercan'ın annesine benzerliği dikkat çekri.



14

Yağmur Ün

Yağmur Ün

Ailemin Kralı dizisi ile tanınan Yağmur Ün anne oldu. Güzel oyuncu kızına Su Diyana adını verdi. Ün'ün takipçileri bebeğine verdiği isme tepki gösterdi.



15

Hakan Ural

Hakan Ural

Geçtiğimiz gün bazı magazin sitelerinde Engincan Ural’ın evliliğinin bittiği yönünde haberler çıktı. Ural’ın eşi tarafından aldatıldığı iddia edildi. Haberler sonrası Engincan ve Sibel Can’dan yalanlama gelirken, bir açıklamada Hakan Ural’dan geldi. Çıkan haberlere çok sinirlenen Ural, 'Engincan beni aradı. O da üzüldü. 'Ya ben eşimle daha 40- 45 günlük evliyiz. Bir kadının iffetine yönelik bu kadar fütursuz ve ucuz iddiayı nasıl yaparlar' dedi. Çocuk inanamadı ' bu nasıl mümkün olur' dedi.'' diye belirtti. 'Şu kıza eşini aldattı diyorsun. Hiç onur ve haysiyetin yok mu, utanman yok mu? Oğlum dava açıyor zaten.'' dedi.''Sibel de bu haberlere üzülüyor. O da paylaşım yapmış, Sonra bütün gazeteler 'Sibel Can oğlu ile ilgili çıkan habere açıklama yaptı' oldu. Bu sefer bilmeyenler de arıyor. Bir kişinin kötülüğü binlerce kişiyi etkiliyor. Bırak çocuklarımızı bana saldırın'' ifadelerini kullandı.



16

Nihat Doğan

Nihat Doğan

TV8'de yayınlanan magazin programı 2. Sayfa’ya konuk olan Nihat Doğan, doğacak olan oğluna vereceği ismi açıkladı. Ünlü türkücü, "Aşiretimizin adını alsın istedim, Batıgan koymayı düşündüm... Sonra annesi rüyasında "Amin" diye görmüş. Vicdan azabı çekmek istemedim. Her iki ismi birden koymaya karar verdik. Adı 'Amin Batıgan' olacak." dedi.



17

Nur Tuğba Namlı

Nur Tuğba Namlı

Üçüncü çocuğuna hamile olan ve doğum için programdan ayırlan Nur Tuğba Namlı hakkında beklenen haber partneri Hakan Ural'dan geldi. Ural, Namlı'nın doğum yaptığını ve anne bebeğin sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. Ekip arkadaşını hastanede ziyarete gittiği öğrenilen Hakan Ural'ın arkadaşının bebeğini görünce duygulandığı iddia edildi.



18

Fahriye Evcen

Fahriye Evcen

Magazinane Instagram sayfasıda yer alan habere göre; Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in oğlu Karan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliğinde talihsiz bir kaza geçirdi. 29 Ekim etkinliği esnasında tuttuğu bayrağın sopa kısmı Karan'ın gözüne girdi. Anne Fahriye Evcen paylaşımında, 'Sopa gözümüze girmese iyiydi' notunu ekledi.



19

Amine Gülşe - Mesut Özil

Amine Gülşe - Mesut Özil

Yıldız futbolcu Mesut Özil ile Amine Gülşe birlikteliklerini evlilikle taçlandırmışlardı. Bu evlilikten Eda adında bir kızları bulunan çift, ikinci kızlarını da kucağına aldı. İkinci kızlarının ismini ise Ela koydular. Ancak çift koydukları bu isim yazılanlara göre dinen koyması yasak olduğu için tepki çekti.



20

Murat Yıldırım

Murat Yıldırım

Eşi İman El Bani doğum yapan ünlü oyuncu Murat Yıldırım, kızına Miray adını verdi. Sosyal medyadan ise Yıldırım'ın kızına veridği isim özenti bulundu. "Ne güzel geleneksel isimlerimiz var ne bu böyle özentilik" , "Güzel müslüman isimleri varken neden böyle şeyler tercih eidyorsunuz" gibi yorumlar aldı.



21

Ceyda Düvenci

Ceyda Düvenci

Ceyda Düvenci ise "Melisa'yı doğurduğum ana gitmek isterim. Yok, değiştiriyorum; Melisa'nın düşme riski yaşadığı güne gitmek isterim aslında." dedi. Ünlü oyuncunun "İleride de Melisa'yı 40 yaşındayken görmek isterim. En merak ettiğim şey bu" sözleri sonrası duygusal anlar yaşandı. Sunucu Ceyda Düvenci'ye sarılarak destek oldu.



22

Merve Özbey

Merve Özbey

Oğluna Emir adını koyan ünlü şarkıcıya bazı kişiler sosyal medya üzerinden "bu isim Kur'an-ı Kerim'de geçmiyor" diyerek tepki gösterdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr