27.04.2022-11:13 (Son Güncelleme:25.08.2022-17:49)


1

Aygün Aydın

Aygün Aydın

Şeyma Subaşı’na 'milli metres' diyen Aygün Aydın, Arzu Sabancı, Hakan Sabancı ve Nazlı Kayı'ya da ateş püskürdü. Hakan Sabancı ve Şeyma Subaşı arasında ilişki yaşandığı iddiaları, Söylemezsem Olmaz programında konuşuldu. Seren Serengil Şeyma Subaşı'na laf söyleyen Hacı Sabancı'nın eşki aşkı Aygün Aydın ve Subaşı'nın aynı tarzda insanlar olduğunu dile getirdi. Bunu duyan Aygün Aydın Şeyma Subaşı'na açtı ağzını yumdu gözünü.



2

Seda Sayan

Seda Sayan

Kendinden küçük adamla evlendi diyenlere kızan Seda "Çağlar’a ‘yaşı küçük’ deyip durmasınlar. 11 yaşında çocuk sahibi adam. Nasıl ‘küçük yaştaki’ diye bahsedilir!" dedi.



3

Seyhan Soylu

Seyhan Soylu

Bir zamanların efsane ismi Harika Avcı senelerdir hiççbir yerde görünmüyordu. Bunun üzerine Soylu, Avcı'yı görene 10 bin TL teklif etti.



4

Nihat Doğan

Nihat Doğan

Nihat Doğan suda batmayan denizaltıdır.



5

Aydın, 'Ben Hakan Sabancı ile var olmadım' diyerek daha önce yaptığı işleri tek tek paylaştı. Şeyma Subaşı ile aynı kefeye konulmaya öfkelenen Aygün Aydın, "Ben metres değilim" dedi.



6

Beyazıt Öztürk

Beyazıt Öztürk

Eminem dünyaca ünlü bir grup biliyorsunuz değil mi arkadaşlar?



7

İzzet Yıldızhan

İzzet Yıldızhan

Fransızlar amma kültürlü, ufacık çocukları bile Fransızca konuşuyor.



8

Arda Kural

Arda Kural

Yaşadığı zor günlerin bir nedeni olduğunu dile getiren Kural, Sarp Leventoğlu hakkında; Sarp Levendoğlu ile sette bir türlü yıldızımız barışmadı. Sarp bana göre biraz aykırı bir tip. Çok rahat davranan biri. Kişisel sınırları ihlal etmemek gerekiyor. Bana karşı sınırlarımı ihlal edecek şekilde konuşmaya başladı. Beni ezmeye çalışıyormuş gibiydi. Üzerimde baskı kurmaya çalıştı. Ben de keskin çizgiler koyunca o da yapımcının yeğeniydi. Beni bilerek yalnız bıraktılar. Psikolojik olarak kırılma noktam orasıydı. Yalnız bırakılınca insan üzülüyor. Sette rol çalmaya başladılar. Öfke bozukluğu yaşayınca psikoloz tanısı ile 20 gün hastanede tedavi gördüm. Özgüvenim zedelendi. Zor günlerin ardından senaryo yazmaya başladım. TikTok'ta 1,5 milyon izlendi. Keyfim yerinde. Savaşı kazandım."Özel hayatında kimsenin olmadığını söyleyen Kural, "Hayatımdaki kişi benci değil senci olacak. Ben de öyle olacağım. Kendini beğenmiş olmayacak" dedi.



9

İlk kırılma naının sette olduğunun altını çizen Arda Kural, Piyasadan alacağımızı alamıyorduk. Dizi tutunca bir toplantı yapıldı ve 'biz ne istersek onu yapacağız. Biz istersek paranızı vermeyebiliriz' demeye başladılar. Ben de buna karşı çıktım. Ben haksızlığa gelemem. İlk kırılma noktam galiba namaz kılmaya başladığım süre. 7 yıl namaz kıldım. O baskıyla ilk kırılma oldu. Bana 'sen dinci mi oldun' demeye başladılar. Sette 10 dakika namaz kılmak için süre istediğimde bana aşağılar gibi bakıyorlardı. Her şeyin üstesinden gelebilecek bir güçteyim." şeklinde konuştu.



10

Nehir Erdoğan

Nehir Erdoğan

Sette Metin Akçatepe abimiz ile çok iyi anlaştık. (Halit Akçepe´den bahsediyor.)



11

Deniz Akkaya

Deniz Akkaya

Birçok arkadaşımın içime girmesine izin verdim ve ben öyle her arkadaşımı içime alan biri değilimdir!



12

Emrah

Emrah

Mozart dinlemiyorum ama Türkiye´ye gelirse konserine mutlaka giderim.



13

Reha Muhtar

Reha Muhtar

Tüneli kaçmak için mi kazdınız?



14

Doğuş

Doğuş

Müzikte tek eksiğim opera.



15

Burcu esmersoy

Burcu esmersoy

Erkekler top görünce hemen dokunmaya ve vurmaya çalışıyor. Topu kıskanıyorum!



16

Ceylan

Ceylan

Benim kitleyicim türkü söylememi istiyor...



17

Esena

Esena

Elimde olmayaraktan dilim sürtmüş olabilir! Salak olabilirim ama aptal asla...

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr