04.07.2022-08:00 (Son Güncelleme:13.10.2023-17:07)


1

Ünlülerin hiçbir yerde görmediğiniz anneleri

Ünlülerin hiçbir yerde görmediğiniz anneleri

Anneler genellikle kendilerinden önce hep çocuklarını düşünür. Çocuklarının başına kötü bir şey gelmesini hiç istemezler ve hayatları boyunca en büyük destekçileri olurlar. Bu sebepten de anneler her insan için en değerli insandır... Biyolojik olarak kız çocukları annelerinin ruhsal ve fiziksel rahatsızlıklarını ve ruh hallerini genler vasıtası ile taşırlarmış. Bu sebepten dolayı da eğlenceli annenin eğlenceli kızı, melankolik annesine ise melankolik kızı oluyor... Tabii bu bir genelleme. Herkes kadın, annesine tam olarak benzeyecek diye bir şey yok. Anneler bebeklerini 9 ay karınlarında zorlukla taşırlar. Bu zorluklar bebek doğduktan sonra da uzun süre devam eder. Bazen de hayat boyu... Annelerin hakkı ne yapılsa ödenmez. Fakat çocuklar ne olursa olsun annelerinden sevgiyi ve saygıyı eksik etmemeli.



2

Ebru Gündeş

Ebru Gündeş

Ebru Gündeş ve annesinden sonra Seda Sayan ve kayınvalidesinin fotoğrafları olay oldu.



3

Neslihan Atagül

Neslihan Atagül

Eşi Kadir Doğulu'nun başka bir kadınla eğlence mekanında çıkan görüntüleri sonrası boşanacakları iddia edilirken, Neslihan Atagül'den şaşırtan hamle geldi. Çıkan aldatma görüntüleri sonrası Atagül'ün annesinin kızına boşanması için destek olduğu iddia edilmişti. Ancak ünlü oyuncu eşi Kadir Doğulu ile hiçbir şey olmamış gibi kameraların karşına geçti. İddiaya göre Atagül'ün annesi ile arasına mesafe koyduğuda konuşulmaya başlandı.



4

Seren Serengil

Seren Serengil

Son dönemlerin ekran yüzlerinden biri olan, efsane Yeşilçam sanatçısı Öztürk Serengil'in kızı Seren Serengil'in korkulu anları. Mal davası yüzünden küs olduğu iddia edilen annesi ile rutin kontrol için hastaneye giden Serengil, annesinin tansiyonun 22'ye çıkması ve düşmemesi üzerine panikledi. Hastanede gözetim altına alınan anne Serengil'i, depremde eşini kaybeden Serengil'in sevgilisi Mustafa'nın babası yalnız bırakmadı. Serengil annesinin sağlık durumu hakkında yaptığı paylaşımda; "Eşini yeni kaybetti ama zor günde annemi yalnız bırakmadı. Acılar bizi birleştirdi" şeklinde yorumda bulundu.



5

İbrahim Tatlıses

İbrahim Tatlıses

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna, sosyal medya hesabından annesinin vefat ettiğini duyurdu. Tuna'nın zor gününde İmparator, eski eşini yalnız bırakmadı.



6

Sibel Can

Sibel Can

Sibel Can'nın, düğün hediyesi olarak 2018 yılında klibinde kullandığı küpeleri gelinine hediye etmesi dikkat çekti.



7

Nihat Doğan

Nihat Doğan

"Ablamın 2. yılıydı 1 hafta önce. Benim için çok kıymetliydi. Ablam hiçbir şey görmedi. Garip geldi, garip gitti" diyen Doğan konuşmasında şunları söyledi: Kardeş acısı çok zormuş. Allah kimseye yaşatmasın. Ben böyle bir acı görmedim, duymadım. Ciğerimden parça koptu. Ne zaman beni görse karpuz isterdi. Abla başka bir şey iste elbise iste, ayakkabı iste derdim. 'Yok karpuz yeter' derdi. Gözyaşlarını tutamayan Doğan bir süre canlı yayını terk etti.



8

Emel Sayın

Emel Sayın

Ablası Fatma Tektaş'ın ölümüyle birlikte hem annesini hem de ablasını kaybeden Sayın tören sırasında gözyaşlarını tutamadı. Ünlü ismin fenalaştığı anlar yürekleri burktu.



9

Seda Sayan ve kayınvalidesi

Seda Sayan ve kayınvalidesi

Seda Sayan geçtiğimiz günlerde genç kocası Çağlar Ökten'in annesi Hicran Ökten ve oğlu ile bir araya geldi. Kaynanasıyla fotoğraf çekilen seda Sayan o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Kaynanasıyla aynı yaşta olan Seda Sayan'ın estetikleri ortaya çıktı. Kocasıyla aralarındaki yaş farkı bir kez daha gündeme geldi.



10

Bülent Ersoy

Bülent Ersoy

Bülent Ersoy ve annesi.



11

Hülya Avşar

Hülya Avşar

Hülya Avşar ve annesi.



12

Aleyna Tilki'nin annnesi Havva Öztel

Aleyna Tilki'nin annnesi Havva Öztel

Aleyna Tilki'nin annnesi Havva Öztel verdiği göbek dekolteli poz ile gündem oldu. İddialara göre bu pozdan sonra aile içinde ufak çaplı bir tartışma yaşandı.



13

Ceyda Düvenci

Ceyda Düvenci

Ceyda Düvenci ve annesi.



14

Çağla Şikel

Çağla Şikel

Çağla Şikel ve annesi.



15

Gülben Ergen

Gülben Ergen

Gülben Ergen ve annesi



16

Oktay Kaynarca'nın annesi Nursel Kaynarca

Oktay Kaynarca'nın annesi Nursel Kaynarca

Oktay Kaynarca'nın annesi Nursel Kaynarca



17

Demet Akalın

Demet Akalın

Demet Akalın ve annesi



18

Elçin Sangu

Elçin Sangu

Elçin Sangu ve annesi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr