16.12.2019-11:45 (Son Güncelleme:11.11.2021-12:54)


1

DEMET AKALIN VE OKAN KURT

DEMET AKALIN VE OKAN KURT

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, eski eşi okan kurt'u 'kocam', Okan Kurt ise Demet Akalın'ı 'yeni karım' şeklinde rehberine eklemiş. Maddi sıkıntılar nedeni ile boşanma kararı alıp daha sonra sevgili kalan Demet Akalın ile Okan Kurt magazin basını tarafından yakından takip ediliyor.



2

KADİR DOĞULU VE EŞİ

KADİR DOĞULU VE EŞİ

Fatih Harbiye dizisi setinde tanışıp evlenen ünlü oyuncu Kadir Doğulu ve meslektaşı Neslihan Atagül evliliklerini kameralardan uzak yaşıyor. Güzelliği ile bütün dikkatleri üzerine çeken Neslihan Atagül, Kadir Doğulu'yu 'Yarim', Kadir Doğulu da eşi Neslihan Atagül'ü 'Yarim' olarak kaydetmiş.



3

TOLGAHAN SAYIŞMAN VE EŞİ ALMEDA ABAZİ

TOLGAHAN SAYIŞMAN VE EŞİ ALMEDA ABAZİ

Geçtiğimiz aylarda oğulları Efehan'ı kucağına alan Almeda Abazi ve Tolgahan Sayışman çifti de ünlü çiftler arasında en çok yakıştırılan isimler arasında yerini alıyor. Güzel oyuncu, sunucu ve model olan Almeda Abasi, eşini 'Tolga', yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman, eşi Almeda Abazi'yi 'Efehan'ın annesi' diye kaydetmiş.



4

TARKAN VE EŞİ

TARKAN VE EŞİ

Megastar Tarkan'ın ünlüler dünyasından değil de hayranı olan pınar dilek ile evlenmesi magazin gündeminde büyük ses getirmişti. Liya adında kızları dünyaya gelen çiftten Tarkan, eşi Pınar Tevetoğlu'nu 'bir tanem', Pınar Tevetoğlu da eşi Tarkan'ı 'canım' diye kaydetmiş.



5

SİNAN AKÇİL VE EŞİ BURCU KIRATLI

SİNAN AKÇİL VE EŞİ BURCU KIRATLI

Evlendikten kısa bir süre sonra boşanan ve yeniden sevgili olan Sinan Akçıl, Burcu Kıratlı'yı 'Burcum', Burcu Kıratlı da Sinan Akçıl'ı 'prensim' diye kaydetmiş.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr