30.03.2024-15:12 (Son Güncelleme:30.03.2024-15:12)


1

Ünlü YouTuber YourFellowArab'ın, ülkedeki en güçlü çete lideri olan "Barbekü" takma isimli Jimmy Cerisier ile röportaj yapmak adına gittiği Haiti'de kaçırıldığı öne sürüldü.



2

Kaçırılmasının ardından gündeme oturan ünlü YouTuber'ı serbest bırakmak adına fidye istendiği söylendi.



3

Gerçek adı Addison Pierre Maalouf olan YourFellowArab, Lübnan kökenli Amerikalı bir YouTuber.



4

YouTube yıldızı, "ülkenin en güçlü çete lideri" olan Jimmy "Barbecue' Cerisier" olarak bilinen adamla röportaj yapmayı umarak Haiti'yi ziyarete gitti.



5

14 Mart 2024'te YourFellowArab, "400 Mawozo" olarak bilinen bir çete tarafından kaçırıldığı iddia edildi. FBI tarafından da aranan çete Lanmo 100 jou tarafından yönetilmekte.



6

Ünlü YouTuber 600.000 dolar fidye karşılığında tutulduğu iddia ediliyor. Haiti24 ise şu anda 40.000 dolar ödendiğini söyledi.



7

Arkadaşları kaçırılmasını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla doğruladı. Twitch yayıncısı Lalem, "2 hafta boyunca bunu gizli tutmaya çalıştık ama şimdi her şey ortalıkta dolaştı, Evet Arab Haiti'de kaçırıldı ve biz onu dışarı çıkarmak için çalışıyoruz." ifadelerini kaydetti. Ünlü YouTuber geziye gitmeden önce yaptığı paylaşımda dikkat çekti. Maalouf, Haiti'ye doğru yola çıktığını sosyal medya hesabından duyuran Maalouf, "Bu gezilerden birine daha gidiyorum. Eğer ölürsem, yayınladıklarımı izlediğiniz için teşekkürler" şeklinde paylaşımda bulunmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR