26.04.2021-16:04 (Son Güncelleme:12.11.2022-15:51)


1

Eski futbolcu, model ve televizyon yıldızı Ashley Cain, kendisi gibi tanınan sevgilisiyle birlikte hayatının en acı dönemini yaşadı. Bir süre önce bebek sahibi olan genç çiftin sekiz aylık kızı Azaylia, hayatını kaybetti.



2

Instagram hesabından bir süredir lösemiyle mücadele eden bebeğinin acı haberini veren baba Ashley Cain, kızı kucağındayken çekilen bir fotoğrafını paylaşarak "Huzur içinde uyu prenses. Cennette seni tekrar kollarıma alana kadar seni hep kalbimde taşıyacağım" dedi.



3

Ünlü ismin paylaşımına takipçilerinden çok sayıda taziye yorumu geldi. Bebeğin annesi Safiyya Vorajee'de yine kızıyla çekilen fotoğraflarını Instagram sayfasında paylaşarak "Sen benim meleğimsin, kalp atışımsın. Huzur içinde uyu benim değerli bebeğim. Kalbime yazılmış bir el yazısı gibi hep benimle olacaksın" diye yazdı.



4

Bir dönem İngiltere'de çeşitli futbol takımlarında oynayan ardından da modellik yapmaya başlayan Ashley Caine'in sekiz aylık kızı Azaylia, daha hayatının başında lösemiye yakalandı.



5

Görev aldığı The Ex On The Beach adlı yapımla da şöhretini perçinleyen Ashley Caine ve bebeğinin annesi Safiyya Vorajee bir süredir minik Azaylia'nın tedavisi için hastanede bulunuyordu. Ama doktorlar yapılan bütün tedaviye rağmen minik Azaylia'nın yaşayacak sayılı günleri kaldığını açıklamıştı.



6



7



8



9



10



11



12

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR