Ünlü Türkücü Mahmut Tuncer'in Kızı Gizem Tuncer'den Babasını Utandıracak Olay Sözler: Besle Besle Nereye Kadar!

Şarkıları ve sunduğu programlarla hafızalara kazınan Mahmut Tuncer'in popçu kızı Gizem Tuncer'den bomba açıklamalar geldi. İşte habere ilişkin o detaylar...

21.02.2022-10:27 - (Son Güncelleme: 21.02.2022-10:32) Ünlü Türkücü Mahmut Tuncer'in Kızı Gizem Tuncer'den Babasını Utandıracak Olay Sözler: Besle Besle Nereye Kadar!

Sesi ve şarkılarıyla bir döneme damgasını vurmuş usta türkücü Mahmut Tuncer, son zamanlarda kızı Gizem Tuncer'le gündeme geliyor. Ünlü türkücünün popçu kızı Gizem Tuncer özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 30 yaşındaki başarılı popçu geçtiğimiz yıl yaptığı sıkı diyetle gündeme düşmüştü. 90 kilodan 50 kiloya düşen Tuncer, şimdi de ilişkileri hakkında itiraflarda bulundu. Ünlü popçu; ''Öyle birine aşık olacağımı sanmıyorum. Rezalet bir şey o ya! Parasız adam gereksiz adamdır yani. Ben kimseye bakmam, kimse de bana bakmasın. Herkes kendine baksın. Birlikte yaşanıyorsa mesela, ortak harcansın'' ifadelerini kullandı. 

TUNCER: YEMEĞE GİTTİYSEK GÖZÜME BAKMASIN

Kendi parasını kazanmayan birine aşık olamayacağını kullandığı sert ifadelerle belirten ünlü popçu Gizem Tuncer; ''Aşık olursun, evlenirsin ama yarın öbür gün yine sorun olur bence. İlişki anlamında ben böyle talihsiz olaylar yaşadım. O yüzden bu konuda biraz net düşünüyorum. Olmuyor o ilişki, bir yerde çatırdıyor. Bana para harcamasın kimse ama kendine harcasın. Birlikte yemeğe gittiysek benim gözüme bakmasın. Sinirlerim oynuyor o durumda. İlle çok yüksek seviyeden bahsetmiyorum. Herkes, her şeyi kendi bütçesine göre yapar ama hiç olmayınca da olmaz yani. Besle besle nereye kadar!'' diyerek çarpıcı açıklamalarını sürdürdü. Hem sosyal medyaya hem de magazin gündemine düşen bu olay sözlerden sonra, ünlü şarkıcının ilerleyen günlerde yapacağı dobra açıklamalar da merakla beklenmeye başlandı. 

gizem tuncer

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal