10.06.2022-11:29 (Son Güncelleme:18.07.2022-17:32)


1

Taraftarları heyecanlandırdı

Taraftarları heyecanlandırdı

Futbol efsaneleri arasında yer alan ünlü İtalyan yıldız Andrea Pirlo ile ilgili gelen son bilgiler Türk futbolseverleri oldukça heyecanlandırdı.



2

Önemli gelişmeler var

Önemli gelişmeler var

Pirlo son olarak Juventus'u çalıştırmış ve bir süredir gözlerden uzaktı. Fakat İtalyan teknik adam ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor.



3

İstanbul ekibiyle görüşüyor

İstanbul ekibiyle görüşüyor

Son gelen bilgilere göre Pirlo, Fatih Karagümrük ile anlaşma yapmak için İstanbul'a geldi. Karagümrük takımı ile son görüşmelere gelindiği ve pürüzlerin giderilmesi halinde İtalyan hocanın mesaiye başlayacağı aktarıldı. Yaşanan bu gelişme futbolseverleri çok heyecanlandırdı.



4

Meslektaşının sözleri ilgi çekmişti

Meslektaşının sözleri ilgi çekmişti

Yakın zamanda Adana Demirspor'un teknik direktörü Vincenzo Montella, La Gazzetta dello Sport'a verdiği röportajda adı Türkiye ile anılan Pirlo'ya seslenmişti. Teknik adam açıklamalarında, 'Türkiye, yeniden doğmak için bir sıçrama tahtası. Bu yüzden Andrea Pirlo'ya 'Sen de gel' diyorum. Pirlo'nun gelmesini çok isterim.



5

Yakın zamanda imza atacak

Yakın zamanda imza atacak

Türkiye liginin seviyesi iyi. Burada da sonucu küçük detaylar belirliyor ve biz İtalyan antrenörler buranın daha da büyümesine yardımcı olabiliriz.' şeklinde açıklamalarına son vermişti. Montella'nın çağrısına ise Pirlo'nun kayıtsız kalmadığı ve yakın zamanda Fatih Karagümrük'e imza atacağı konuşuluyor.



6

Teknik adamın başarıları

Teknik adamın başarıları

Juventus'un uzun süreli şampiyonluk serisinin bittiği sezon takımın başında olan İtalyan çalıştırıcı, İtalya Kupası ve İtalya Süper Kupası mutluluğu yaşamıştı.



7

Uzun süredir görev almıyordu

Uzun süredir görev almıyordu

Teknik adam 20/21 sezonunun bitmesiyle beraber Juventus'tan ayrılmıştı ve sonradan herhangi bir takım çalıştırmamıştı.



8

Kulüple anlaşması bekleniyor

Kulüple anlaşması bekleniyor

Pirlo'nun Süper Lig'e gelme durumu taraftarları oldukça heyecanlandırdı. Bu anlamda İtalyan hocanın en kısa sürede Fatih Karagümrük ile anlaşması bekleniyor.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR