23.08.2022-09:44 (Son Güncelleme:27.08.2022-17:48)


1

Aldığı tavuk kötü kokuyordu

Aldığı tavuk kötü kokuyordu

Y.D, marketten aldığı tavuğun iğrenç koktuğunu fark edince paketinden çıkardı. Dikkatli inceledikten sonra gördüğü manzarayla ağzı açık kaldı.



2

İçinden kurt çıktı

İçinden kurt çıktı

Tavuğun içinde siyahlık fark eden Y.D, biraz daha yaklaştığında içinde kurt olduğunu anladı. Fotoğraflarını çektikten sonra, tavuğu aldığı markete koştu.



3

Tavuğu geri götürdü

Tavuğu geri götürdü

Fotoğrafları sosyal medyada paylaşmasıyla, görüntüler gündem oldu. Market yetkililerine durumu anlatan Y.D, tavuğu incelenmesi için teslim etti.



4

Firma inceledi

Firma inceledi

Kısa bir süre sonra şikayete yanıt geldi. Firma, konuyla ilgili "Damızlık tavuk üretim prosesi ve şikayet ekinde göndermiş olduğunuz görseller incelenmiştir. Yapılan incelemeler sonucunda şikayete konu ürün dondurulmuş olup, herhangi bir kokuşma ve kurtlanma mümkün değildir. " diye yazı gönderdi.



5

Firmanın açıklaması

Firmanın açıklaması

Firma ayrıca "Yaşamış olduğunuz durumdan ötürü özür diler, müşteri memnuniyeti yönetim sistemimiz gereği mağduriyetinizin giderilmesi için ilgili bayimizin tarafınızla irtibata geçeceğini bilmenizi isteriz." sözlerinin olduğu bir yazı gönderdi." dedi.



6

Herkesi şaşkına çevirdi

Herkesi şaşkına çevirdi

Firmanın yaptığı bu açıklama herkesi şaşkına çevirdi. Görüntülerin olmasına rağmen mümkün olmadığına dair dilekçe gönderdi.



7

Artık kimse yemiyor

Artık kimse yemiyor

Yaşanan bu olay ağızları açık bıraktı. Duyanlar bu firmadan bir daha tavuk yemiyor.



8

İşte o firma...

İşte o firma...

Sosyal medyada hızla yayılan bu olayın Şenpiliç firmasına ait olduğu iddia ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr