05.04.2022-14:09 (Son Güncelleme:05.04.2022-16:21)


1

Müge Anlı programda olaylara daha hakim olabilmek için ikinci bir üniversite bitirip hukukçu olmuştur. Şu anda Tarih bölümünde okuyor.



2

Şenay Düdek ve Pakize Suda ile yıllar önce 'Dobra Dobra' isimli magazin programını sundu.



3

Kamera arkasında ve önünde çok iyi olan Anlı, reji odasında olan her türlü teknik aracı ve kamerayı rahatlıkla kullanabiliyor.



4

Müge Anlı ile Tatlı Sert programındaki sunuculuğu ile gündeme gelen Müge Anlı Ramazan ayında arkadaşlarıyla Sultanahmet'e ziyarete gitti. Sosyal medyaya kısa süre önce katılan ve zaman zaman günlük hayatından anları paylaşan Müge Anlı Ramazan paylaşımı gündem oldu. "Ramazan'da Sultanahmet'i bir başka seviyorum" diyerek arkadaşlarıyla selfie'sini paylaşan Müge Anlı'yı görenler tanıyamadı. Müge Anlı'nın arkadaşı ünlü isminin başörtüsü ve gözlükle tanınmaz hale geldiği görüntüsünü paylaşarak "Fotoğraf çektirmek istemeyince görünmez olan bir arkadaşınız var mı?" Diyerek o anları paylaştı. Müge Anlı ise bu yorumu paylaşarak "Aşk olsun. Hem korona var hem de dua ediyoruz. Dikkatimizin dağılmaması gerekiyor" şeklinde not yazdı.



5

Fanatik Fenerbahçe’lidir.



6

Ünlü sunucu sadece 1 kez evlendi.



7

En yakın arkadaşı Sinan Özen’dir



8

2018'in Haziran ayında, Türk Folklor Kurumu'nun 53. kuruluş yıl dönümünde 'Göç' isimli oyunda folklor ekibiyle sahneye çıkıp Gaziantep yöresine ait folklor oyununu oynamıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr