Ünlü şarkıcıya eski nişanlısı dehşet saçtı! ''Sonun Bergen gibi olacak''

Jansowah mahlaslı olan şarkıcı Güler Selçuk, eski nişanlısından kurtulmak izini kaybettirmek için Fransa'ya yerleşti. Geçtiğimiz aralık ayında klip çekimi yapmak için İstanbul'a gelen genç kadını havaalanından resmen kaçıran Furkan Akan, genç şarkıcı Güler Selçuk'u evine götürüp defalarca kez darp etti. İşte haberin detayları...

03.05.2022-12:17 - (Son Güncelleme: 03.05.2022-12:17) Ünlü şarkıcıya eski nişanlısı dehşet saçtı! ''Sonun Bergen gibi olacak''

Jasowah mahlaslı olan genç şarkıcı Güler Selçuk, sevgilisi Furkan Akan ile evlenmeye karar vermişti. Çift, aldıkları kararın ardından ailelerinin de katıldığı bir törenle nişanlandı. Gelen iddialara göre Akan, nişanlandıktan sonra genç şarkıcıya rahatsız edici tavırlar gösterip baskı uyguladı. Genç şarkıcı Selçuk ise kıskançlık ve takıntılı davranışlarının şiddetini arttıran nişanlısından ayrılıp Fransa'ya döndü. Ardından genç kadının kabus dolu günleri başladı. 


Zorla alıkoyup evine hapsetti 

Gelen iddialara yönelik, ünlü şarkıcı geçtiğimiz günlerde hazırladığı klip ve müzik parçaları için Türkiye'ye geldi. Havaalanına gidip bekleyen Furkan Akan, Selçuk'un geleceği gün ve saatten haberdar olup, havaalanından resmen kaçırarak zorla evine doğru götürdü. İstanbul'da kaldığı süre boyunca sırf genç kadınla görüşmek için genç şarkıcının eşyalarının bulunduğu bavulu vermeyen Akan, bu yüzden şarkıcıyı evine gelmeye zorunlu tutup, her defasında ünlü şarkıcıyı darp etti. 

Darptan kaçıp Fransa'ya geri döndü 

Klip çekimlerinde bile genç kadını asla yalnız bırakmayan Furkan, sette dehşet saçtı. Set çalışanlarıyla kavga çıkartıp, arbede yaşadı. Aynı gün içerisinde genç şarkıcıyla tartışan Akan, ünlü şarkıcıyı bir kez daha darp etti. Polisi arayıp yardım isteyen ünlü şarkıcı, olay yerine intikal eden polis ekipleri tarafından Furkan Akan'ın elinden kurtulduğunda ise aynı gece yalnızca cüzdanını yanına alıp Fransa'ya geri dönüş yaptı. Söz konusu duruma sinirlenen genç adam kendisinden kaçan sevgilisine sosyal medya hesabı üzerinden tehdit ve hakaret içerikli mesajlar gönderip genç kadını adeta ölümle tehdit etti.

İstanbul'a döndüğün an yüzüne kezzap atacağım 

Saplantılı nişanlı ünlü şarkıcıya, ''İstanbul'a dönersen yüzüne kezzap atacağım. Sonun Bergen gibi olacak. Bergen'le aynı kaderi yaşayacaksın'' şeklinde konuşarak tehdit etti. Ardından şantaja başladı. Nişanlı oldukları dönemde ele geçirdiği müstehcen fotoğrafları ailesine gönderen Akan, Fransa'ya geleceğini genç kadını bulup öldüreceğine yönelik mesajlar yayınladı. 


Genç şarkıcı mahkemeden koruma kararı verilmesini talep etti 

İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvuran genç şarkıcı, eski nişanlısı olan Furkan Akan'ın kendisini öldüreceğini iddia ederek mahkemeden koruma kararı verilmesini talep etti. Genç şarkıcı Güler Selçuk aynı zamanda da İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu. Dilekçesinde, Furkan Akan'ın kavga etmelerinin ardından pişmanmış gibi hareketler sergileyip kendini affettirmeye çabaladığını sonrasında ise saldırganlaştığını ve her fırsatta kendisini darp ettiğini iddia eden şarkıcı, eski nişanlısının sosyal medya hesabından yayınladığı video görüntülerinde adeta kendisini itibarsızlaştırdığını söyledi. Furkan Akan'ın en son ailesine göndermiş olduğu müstehcen fotoğraflar ve videolar yüzünden abisinin kalp krizi geçirdiğini belirten genç şarkıcı ölüm korkusundan dolayı biber gazıyla dolaştığını ve can güvenliğinin tehlikede altında olduğunu ifade etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal