28.01.2021-12:44 (Son Güncelleme:28.01.2021-12:44)


1

‘Tuttu Fırlattı’ şarkısıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan ve bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü şarkıcı Gökçe’den kötü haber geldi.



2

Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Gökçe, karantina paylaşımlarıyla bir dönem adından sıkça söz ettirmişti.



3

Uzun süredir ekranlardan uzak olan ancak sosyal medya üzerinden sevenleriyle etkileşimde olmayı ihmal etmeyen Gökçe, bu sefer üzücü bir haberle gündeme geldi.



4

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ünlü şarkıcı, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda koronavirüs nedeniyle ailesinden iki kişiyi toprağa verdiğini açıkladı.



5

Eniştesi Nihat Eren'in ardından teyzesi Sevim Tekebaş'ı da koronavirüs sebebiyle kaybeden şarkıcı, yaşadığı derin üzüntüyü takipçileriyle paylaştı.



6

Teyzesinin acısıyla sarsılan Gökçe, ‘15 gün içerisinde ailede ikinci canımızı, canım teyzemi de kaybettik koronadan’ diyerek acı haberi takipçileriyle paylaştı.



7

Takipçilerini koronavirüs konusunda uyarmayı da ihmal etmeyen 41 yaşındaki şarkıcı, şu ifadeleri kullandı:



8

‘Maskeden sıkılanlar, koronayı hafife alanlar, aşıdan kaçanlar; bizim çektiğimiz acıları düşünün, olur mu? Sevdikleriniz yapayalnız veda etmesin’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr