Ünlü Şarkıcı Soner Sarıkabadayı Oğlunun Yüzünü İlk Kez Gösterdi!

Başarılı şarkıların yazarı Soner Sarıkabadayı, geçtiğimiz yıllarda evlendiği Madelein Lopez Camelo ile oğlu Hasan Matias’ın ilk yaş gününü kutladılar. Sarıkabadayı oğlunun fotoğraflarını sosyal medyadan paylaştı.

20.09.2021-16:36 - (Son Güncelleme: 08.10.2021-10:39)

Slow şarkıların en yazarı Soner Sarıkabadayı, geçen yıl bir süredir beraber olduğu Madelein Lopez Camelo ile evlendi. Mutlu evliliklerini oğulları Hasan Matias'ın doğumu ile taçlandıran ünlü çift, oğullarının ilk yaşını kutladı. 

SONER SARIKABADAYI OĞLUNUN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

Geçen sene Madelein Lopez Camelo ile evlenen ve oğulları Hasan’ı kucağına alan Soner Sarıkabadayı, oğlunun ilk yaş gününü kutladı. Hasan Matias’ı magazincilerden sır gibi saklayan Sarıkabadayı, oğlunun yüzünü ilk defa sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarla gösterdi. 

Soner Sarıkabadayı

SENİ ÇOK SEVİYORUZ

Oğlunun doğum günü için ufak bir organizasyon düzenleyen Soner Sarıkabadayı, 1 yaş gününde çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşarak, ‘Bugün benim canım oğlum 1 yaşına girdi. Hep beraber sağlıklı, mutlu senelere benim aşkım... Seni çok seviyoruz’ ifadelerini kullandı. 


İŞTE HASAN MATİAS BEBEK

Hasan Matias'ın fotoğrafını paylaşan Soner  Sarıkabadayı, "Bugün benim canım oğlum 1 yaşına girdi. Hep beraber sağlıklı, mutlu senelere benim aşkım... Seni çok seviyoruz..." notunu ekledi. Oğlu Hasan’ın fotoğrafını paylaşmasının üzerine takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutulan Sarıkabadayı, ‘Çok tatlısın çikolata bebek" ve "Kopyanız olmuş" şeklinde yorumlarda bulundu.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal