29.01.2024-17:02 (Son Güncelleme:29.01.2024-17:27)


1

Gerek dillere pelesenk olan şarkılarıyla gerekse sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Gülben Ergen, son olarak paylaştığı pozlarıyla gündeme oturdu.



2

Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı Gülben Ergen son pozlarıyla da adından söz ettirdi. Bornozunu giyen şarkıcı bahçede yuvarlak salıncakta oturarak fotoğraf çekildi. Paylaşımı kısa sürede gündeme oturdu.



3

Gülben Ergen, oyuncu ve şarkıcı kimliğinin yanında fenomenleşmiş sözleri ile de sosyal medyada geniş bir hayran kitlesine sahip



4

''Bana unutmayın ki hiçbir şey olmaz'' sözünün patent sahibi olan Ergen, açıklamalarıyla sık sık gündeme düşüyor.



5

Gerek ilginç açıklamaları gerekse dikkat çekici sahnesiyle daima gündemde olan Gülben Ergen, aktif bir sosyal medya kullanıcısı.



6

Öte yandan takipçilerine verdiği cevaplarla da sık sık konuşulan Gülben Ergen paylaşımlarına yapılan yorumları okumayı ihmal etmiyor.



7

İşte o pozlar...

İşte o pozlar...

Ergen bu kez son paylaşımıyla gündeme oturdu. 5,5 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından bahçede bornozuyla salıncakla sallanırken çektiği karelerini paylaştı. Yuvarlak salıncakta oturan şarkıcı bacak bacak üstüne atıp poz verdi. Pozlarına kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr