06.06.2022-10:55 (Son Güncelleme:06.06.2022-11:48)


1

Kuş Uçuşu’nun ilk sezonu 3 Haziran 2022 tarihinde Netflix ekranlarında yayınlanmıştı. İki farklı kuşak ve iki farklı kadının çatışmasını anlatan, Türkiye’de en çok izlenen diziler arasında yer alan başarılı dizi sosyal medyada çok konuşulanlar arasına girdi.



2

Birce Akalay, İbrahim Çelikkol, İrem Sak, Burak Yamantürk, Defne Kayalar, Miray Daner, Şifanur Gül gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizide iddialı sahneler çok konuşuluyor.



3

Kuş Uçuşu dizisindeki oyunculuğuna övgüler alan Birce Akalay sosyal medya hesabından duygularını yansıttığı bir fotoğraf ve altına not düştü. İşte Birce Akalay’ın paylaşımı…



4

"İçinde var olmaktan çok ama çok mutlu ve gururlu olduğumu ve tüm yorumlarınıza ve sevginize minnettar olduğumu söylemek istiyorum. Çok ama çok teşekkür ederim. Bu hikaye tüm ekibimizin emeğiyle gerçek oldu. İyi ki!!!!"



5

Dizinin ‘Lale’si Birce Akalay ve İbrahim Demirkol’un sahneleri gündemden düşmüyor. Miray Daner’in sevişme sahnesi de çok konuşulmuştu. İddialara göre dizideki müstehcen sahneler için yetkililer harekete geçti. Bununla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.



6



7



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr