22.09.2021-10:43 (Son Güncelleme:18.01.2022-18:28)


1

KİRK CAMERON

KİRK CAMERON

1980'lerde ki sevilen ve ilgi duyulan şov programı 'Growing Pains' ile epey büyük çıkış yakaladı. Performansının güzelliğiyle akıllara kazınması onun iki Altın Küre almasını sağladı. Fakat Protestancılığa olan inancı, popülerliğinin önüne geçmesine sebep oldu. Şu aralar 'inanç' temalı televizyon şovu olan Cameron, davetlerde karşımıza çıkmaya



2

MARA WİLSON

MARA WİLSON

Zamanında en yetenekli çocuk oyuncular arasında aını yazan Mara Wilson; Matilda, Mrs. Doutfire ve A Simple Wish adlı filmlerde oyunculuğunu konuşturdu. Bu filmlerin tamamı birbirine yakın tarihlerde çekildi. Mara, oyuncu olmayı çok sevmesine rağmen ilerleyen yaşlarda bu mesleği yapmayı düşünmüyordu. Zamanını ve ilgi alanını yazarlık ve hayır işlerine verdi. Çocukluğunda yaşadığı anılarını kaleme alarak 2016 yılında kitap yayınladı.



3

DANİCA MCKELLAR

DANİCA MCKELLAR

Harika Yıllarda Güzel ve akıllı Winnie Cooper'a hayat vermesiyle akıllara kazınan Danica McKellar, oyunculuğuyla bizi kendisine hayran bırakmıştı. Okulun en başarılaları arasında yer ve UCLA'dan mezun olan Danica, matematiği çok seviyordu ki bu sevgiyi ilerleterek matematiği anlatan bir kitap yayınladı.



4

FRANKİE MUNİZ

FRANKİE MUNİZ

Malcolm In the Middle dizisiyle adından bahsettiren Muniz, izleyenler tarafından çok beğenildi. Güzel eleştiriler aldı ve oyunculuğunu bu doğrultuda geliştirerek büyük bir hayran kitlesi oluşturdu. Yarış arabalarına ve yarışlara olan sevdası onu bu alana sürükledi. Katıldığı yarışlardan ödüller kazandı.



5

ANDREA BARBER

ANDREA BARBER

Full House'da Kimmy karakteriyle kendisini tanımamızı sağlayan Andrea Barber, oyunculuğa halen devam ediyor. Dijital platformlardan olan Netflix ile ekranlara yeniden dönen Barber, sinema perdesinden uzaklaşarak eğitimine ağırlık verdi. Kaliforniya’da Whittier College’da okudu. İşletme okuyan Barber, Whittier College’da uluslararası eğitim programıda direktör olarak görev aldı.



6

TONY DANZA

TONY DANZA

Boksör olarak ünlenen Tony Darsa, bir çok kişi tarafından Patron Kimdir rolüyle tanınmaktadır. Aldığı bu rolden sonra eğitim aktivisti olmak istedi. Teach: Tony Danza şovda yer aldı.



7

LUCY LİU

LUCY LİU

Lucy Liu Ally McBeal’da oyunculuğuyla kazandığı ün onu çok sevmesine sebep oldu. Primetime Emmy Ödüllerine aday gösterildi. Oyunculuk yapmasının dışında görsel sanatlara da ilgisi olan Liu, kendisine şirket kurdu ve kuruluşlara destek oldu.



8

JİM CARREY

JİM CARREY

90’larda Ace Venture: Pet Detective ve The Mask filmlerinde adından söz ettiren Jim Carrey, Truman Show filmiyle büyük ses getirdi. Yaş aldıkça kendini farklı alanlara yönlendiren Jim Carrey, kendini resim yapmaya verdi.



9

ELİZABETH BERKLEY

ELİZABETH BERKLEY

Elizabeth Berkley, Jessie Spano rolüyle büyük bir üne kavuştu. 1995 yılında yayınlanan Showgirls'le tanındı ardından da bir çok dizi ve filmde boy gösterdi. Sonrasında kendini yazarlığa verdi ve 2011 yılında Ask Elizabeth adında bir kitap yazdı.



10

CAMERON DAİZ

CAMERON DAİZ

Oyunculuk kariyerini yakın zamanda sonlandırma kararı alan Cameron Diaz, yeni işlerle uğraşmaya başladı. Kendi blog yazmaya başlayan Cameron Diaz, farklı alanlarda kendini göstereceği konuşuluyor.



11

LARA FLYNN BOYLE

LARA FLYNN BOYLE

İkiz Tepeler oyunculuğuyla Hoolwood'da kendinden bahsettirdi. Fakat oyunculuk kariyeri istediği gibi gitmedi dolayısıyla şu sıralar başka iş arıyor.



12

KEANU REEVES

KEANU REEVES

Lübnan'da doğan ama ünü Kanada 'da artan Keanu Reeves, müzisyenliğe ve yapımcılığa devam ediyor. John Wick serisi, Matrix, Point Break, Speed ​​ve Constantine gibi uzun süreli sezon yapımlarda yer alan oyuncunun çok büyük bir hayran kitlesi var.



13

GARY DOURDAN

GARY DOURDAN

8 yıl CSI dizisinde rol alan Gary Dourdan, dizinin 9. sezonun başında aniden karakterinin öldürülmesiyle diziden ayrılmak durumunda bırakıldı. Şu sıralarda onu en çok klasik otomobiller ve Dj'lik çekiyor.



14

AUBREY O'DAY

AUBREY O'DAY

Şarkıcı kız gruplarından olan Dumblonde ve Danity Kane’de söz yazmış ve şarkıcılık yapmıştır. Akabinde solo sanatçılığa geçmiştir. Bir çok dergiye modellik yapan Aubrey, Broadway’deki farklı yapımlar da rol aldı. The Apprentice an Big Brother ‘da yer aldı.



15

SARAH MİCHELLE GELLAR

SARAH MİCHELLE GELLAR

Buffy, Sarah Michelle Gellar herkes tarafından çok sevilen yapımlar arasında. Eşiyle birlikte mutfağa girdikten sonra, kendine ait çocuklar için pişirme kitleri satan Foodstirs adındaki markasını kurdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR