24.08.2022-11:37 (Son Güncelleme:24.08.2022-11:37)


1

Sinem Öztürk'ten acı haber!

Sinem Öztürk'ten acı haber!

Birçok başarılı yapımlarda rol alan güzel oyuncu Sinem Öztürk, mutlu ve çocuklu evliliğini sürdürürken acı haberle adeta yıkıldı.



2

Kansere yakalandı

Kansere yakalandı

Annesinin kansere yakalandığını belirten Sinem Öztürk, o acı hastalıkla ilgili detaylar verdi. Takipçilerinden yardım istedi.



3

Paylaşımıyla yürek burktu

Paylaşımıyla yürek burktu

Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından annesiyle bir fotoğrafını yayınlayarak duygularını takipçilerine döktü.



4

Paylaşıma yazdığı not

Paylaşıma yazdığı not

Paylaşımında 'Annem Ferhan Zuhal Öztürk, 8 aydır KMML (Kemik iliğinin kan üretmemesi) tedavisi görüyordu. Ayda bir iğneyle yapılan tedavi olumlu sonuç veriyor derken, bir anda Akut Lösemi denilen, AML hastalığına evrildi.” sözlerine yer verdi.



5

Kan bağışına ihtiyacı var

Kan bağışına ihtiyacı var

Açıklamasına “3 gün süren bir yoğun bakım sürecinden sonra kemoterapiye başladık... İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Araştırma Hastanesinde zorlu bir sürece girdik. Bu süreçte düşen kan değerleri ve trombositleri yüzünden kan ve aferez trombosit bağışına ihtiyaç duyuyoruz..." sözleriyle devam etti.



6

Sürekli gerekiyor

Sürekli gerekiyor

Kan bağışının gerektiğini "Tek seferlik değil, kan bağışlarının sürekliği önemli. Kanın kendini yenilemesi için. Annemin kan grubu 0+.” sözleriyle dile getirdi.



7

Takipçilerinden yardım istedi

Takipçilerinden yardım istedi

Takipçilerinden “Diğer kan grubuna ait bağışçıların bağışları da bizim için çok önemli çünkü değişimle daha çabuk kendi grubumuzdaki kana ulaşabiliyoruz. Desteklerinizi bekliyoruz. Herkese sonsuz teşekkürler. Dualarınızı eksik etmeyin...” sözleriyle destek istedi.



8

Kan bağışı için yardım bekleyen “Sinem Öztürk Kimler kan verebilir: Son bir yıl içerisinde dövme yaptırmamış, ameliyat olmamış ve altmış beş yaş altı bağışçılar... Bağışları sadece Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Kan Merkezine yapabiliyoruz.” dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr