22.04.2024-09:52 (Son Güncelleme:22.04.2024-17:56)


1

Komedyen Cem Yılmaz'ın, bir zamanlar aşk yaşadığı eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın New York'ta düzenlenen bir ödül töreninde tercih ettiği iddialı elbiseye ve çok konuşulan dekoltesine gönderme yaptığı iddia edilmişti.



2

Ünlü oyuncudan gündeme oturan bu paylaşıma misilleme geldiği öne sürüldü.



3

Serenay Sarıkaya, GQ Türkiye dergisi tarafından ‘Yaratıcılık Ödülü’ne layık görülmüş, geçtiğimiz günlerde New York’ta gerçekleşen ödül töreninde giydiği derin göğüs dekolteli elbisesiyle sosyal medyanın diline düşmüştü.



4

Güzel oyuncunun bir zamanlar aşk yaşadığı eski sevgilisi Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından ayrık gözlere sahip İngiliz aktör Marty Feldman’ın fotoğrafını paylaşınca bu hamle, 'Serenay'a gönderme' olarak yorumlanmış ve gündemi günlerce meşgul etmişti.



5

Ünlü komedyen, kendi rahatsızlığı nedeniyle göz muayenesine gittiğini ve sağ gözünde yaşadığı retina problemi sebebiyle söz konusu paylaşımı yaptığını söyleyerek iddiaları yalanlamıştı.



6

Bu açıklamalardan sonra bir de ısırılmış acıbadem kurabiyeleri paylaşımı yapan Cem Yılmaz, artık Serenay Sarıkaya'ya imada bulunmadığı reddedemeyecek kadar dikkat çekmişti.



7

Geçtiğimiz saatlerde ortaya atılan bir iddia ise ortalığı karıştırdı. Bir kullanıcı Serenay Sarıkaya'nın ''küçük bir muz'' fotoğrafı paylaşarak eski sevgilisine misilleme yaptığını öne sürdü. Serenay Sarıkaya'nın hesabını kontrol etmek için ziyaret edenler ise bu gönderiye rastlayamadı. Ancak bu olayın yalnızca iddiası dahi sosyal medyayı çalkalamaya yetti. Cem Yılmaz, şimdilerde pilates eğitmeni Necla Karahalil'le birlikte. Serenay Sarıkaya ise geçtiğimiz haftalarda müzisyen Mert Demir'le yeni bir aşka yelken açtı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr