05.02.2024-10:16 (Son Güncelleme:05.02.2024-10:42)


1

Son olarak Aile dizisiyle izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ yaptığı son paylaşımla gündeme oturdu. Abisiyle birlikte verdiği bir pozu sosyal medya hesabından paylaşan oyuncu sosyal medyanın diline düştü. Abi ve kardeşin birbirine bu kadar ''benzememesi'' kısa sürede en çok konuşulan konu olmayı başardı.



2

Başrollerini güzel oyuncu Serenay Sarıkaya ile paylaştığı ve geçtiğimiz hafta final yapan Aile dizisinde 'Aslan' karakterini canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor.



3

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Aşk-ı Memnu'daki Behlül karakteriyle hafızalara kazındı. Başarılı oyunculuğu ve özel hayatıyla sık sık konuşulan ünlü isim son olarak eşi Başak Dizer ve oğulları Kurt Efe ile Londra'ya taşınacakları iddiasıyla gündeme gelmişti.



4

Aynı zamanda stil danışmanı olan Başak Dizer ile mutlu bir evliliği olan 40 yaşındaki Kıvanç Tatlıtuğ'un 1 yaşındaki oğlunun eğitimi için Londra'ya gidecekleri ilk ağızdan yalanlanmıştı.



5

Yakışıklı oyuncunun ailesi de en az kendi hayatı kadar merak ediliyor. Adanalı bir ailede doğan Kıvanç Tatlıtuğ'un 5 kardeşi var. Tatlıtuğ'un kardeşlerinin isimleri ise şöyle; Melisa Tatlıtuğ, Cem Tatlıtuğ, İpek Tatlıtuğ ve Tugay Tatlıtuğ.



6

Oyuncu son olarak 4,6 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından abisi Cem Tatlıtuğ ile çekilmiş bir pozlarını paylaştı. Paylaşım kısa sürede sosyal medyanın diline düştü.



7

Oyuncunun paylaşımına "Ailenin bütün yakışıklılık rızkını bu yemiş", "Abi yüreği ya allahım benden al ona ver demiş", "Kurban olduğum rabbim bu mu?", " Bu kadar mı benzemez" gibi yorumlar geldi.



8

İşte ünlü oyuncunun abisi Cem Tatlıtuğ ile o pozu...

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr