07.12.2023-09:06 (Son Güncelleme:07.12.2023-17:17)


1

Temmuz 2020'de Oya Aydoğan'ın oğlu Gurur Aydoğan ile Çeşme Dalyan The Beach Of Momo'da el ele yakalanan Hilal Altınbilek magazin gündemine oturmuştu.



2

Bundan önce de reyting rekortmeni dizi Bir Zamanlar Çukurova’da rol arkadaşı olan Kerem Alışık'la adı anılan başarılı oyuncu, Gurur Aydoğan'la aşk yaşadığına dair çıkan haberleri yalanlamıştı.



3

İddiaları babasıyla verdiği pozla yalanlamıştı

İddiaları babasıyla verdiği pozla yalanlamıştı

Altınbilek, magazin dünyasını sallayan söz konusu iddialara babası Özdemir Bey ile olan pozlarını paylaşarak cevap vermişti.



4

Tek ve gerçek aşkım

Tek ve gerçek aşkım

Ünlü oyuncu çok konuşulan gönderisine "Tek ve gerçek aşkım" notunu düşmüş ve dikkatleri çekmişti.



5

Baba acısıyla yıkıldı

Baba acısıyla yıkıldı

Hilal Altınbilek'in uzun bir zamandır özel hastanede kanser tedavisi görmekte olan 66 yaşındaki babası Özdemir Altınbilek, geçtiğimiz akşam hayata gözlerini yumdu.



6

Özdemir Altınbilek için Kilyos Merkez Erdoğan Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Acılı oyuncu, cenazede ayakta durmakta güçlük çekti. Dostları ünlü ismi bir an bile yalnız bırakmadı.



7

Törende taziyeleri kabul eden Hilal Altınbilek ile annesi Mehtap Altınbilek'i, dostları yalnız bırakmadı. Özdemir Altınbilek’in cenazesi düzenlenen törenin ardından Kilyos Yolu Mezarlığı'na defnedildi. Cenazeye katılanlar arasında Kerem Alışık, Kerem Çatay ve son anda define yetişen Onur Tuna da bulundu.

Yaren Eryılmaz
yareneryilmaz@haber365.com.tr