24.06.2022-15:13 (Son Güncelleme:24.06.2022-11:53)


1

Aile pozu paylaştılar

Aile pozu paylaştılar

Geçtiğimiz yıllarda grafik sanatçısı olan Küntay Tarık Evren ile nikah masasına oturan Fulya Zenginer, bir ay önce minik oğlunu kucağına aldı.



2

İlk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan ünlü çift, minik oğullar ile aile fotoğraflarını paylaştı.



3

Hamilelik sürecinin dönem dönem zor olduğunu dile getiren ünlü oyuncu, oğlunu kucağına aldıktan sonra her şeyin değiştiğini belirtti.



4

Eşi ve oğlu Milan’la fotoğrafını paylaşan ünlü oyuncu, bebeğine verdikleri ismin sosyal medyada büyük tepki çektiğini söyleyen Zenginer, ismin hikayesini anlattı.



5

Küntay Tarık Evren’den Milano’da evlilik teklifi aldığını ve hayatlarının aslında orada değiştiğini dile getiren genç oyuncu, bebeklerine bu yüzden Milan adını verdiklerini açıkladı.



6

Ancak bu ismin sosyal medyada büyük tepki çektiğini, bazı kişilerin ‘Sen nasıl Türk’sün’ diye yorumlar yazdıklarını belirten Zenginer, bebeğinin isminin kendisi için çok özel olduğunu ifade etti.



7

Milan için bakıcı tutmayacağını da ifade eden ünlü oyuncu, "Oğlumu bakıcıya emanet edemem. Onu kendim büyüteceğim çünkü her anında, her saniyesinde onun yanında olmak istiyorum." şeklinde konuşmuştu.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr