Ünlü Oyuncu Dilan Çiçek Deniz'de Cannes Yolcusu

Türkiye'den Meryem Uzerli ve Serenay Sarıkaya'dan sonra ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz'de 'Cannes Film Festivali'ne gitmek için hazırlıklara başladı.

17.05.2018-13:16 - (Son Güncelleme: 17.05.2018-13:02) Ünlü Oyuncu Dilan Çiçek Deniz'de Cannes Yolcusu

Türkiye'den Meryem Uzerli ve Serenay Sarıkaya'dan sonra ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz'de 'Cannes Film Festivali'ne gitmek için hazırlıklara başladı.

Dünya çapında büyük bir öneme sahip Cannes Film Festivali Fransa'nın Cannes şehrinde tüm hızıyla devam ediyor. Tüm dünyadan önemli isimlerin katıldığı festivale Türkiye'den Serenay Sarıkaya bir markanın onur konuğu olarak davet edilmişti.

DİLAN ÇİÇEK DENİZ'DE DAVET EDİLDİ

Sarıkaya'dan sonra şu sıralar 'Çukur' dizisinde rol alan başarılı oyuncu Dilan Çiçek Deniz'de 19 Mayıs'ta gerçekleşecek festivalin ödül törenine davet edildi.



MÜCEVHER MARKASININ DAVETLİSİ OLARAK KATILACAK

Dilan Çiçek Deniz, festivale Fransa'nın ünlü mücevher markası Messika Jewelry'nin davetlisi olarak gidecek. Oyuncu, ödül töreninde de markanın mücevherlerini takarak kırmızı halıda ünlü isimlerle yan yana yürüyecek.



DİLAN ÇİÇEK DENİZ KİMDİR?

Şu sıralar ekranların fenomen dizisi 'Çukur'da başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Dilan Çiçek Deniz, 1995 yılında Sivas'ta dünyaya geldi.

Lise döneminde tiyatro eğitimi almaya başlayan güzel oyuncu Ege Üniversitesi'nde Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünde okurken, bir yandan da modellik yapmaya başladı ve 2014 yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasında 2. Oldu.

Ekran macerasına ''Tatlı Küçük Yalanlar'' dizisinde Ebru rolüyle başladı.
Daha sonra 'Güneşin Kızları' dizisinde rol aldı. ''Bodrum Masalı'' dizisinde canlandırdığı karakterle büyük beğeni topladı.

Son olarak 'Çukur'un asi kızı 'Sena' olarak karşımıza çıkan ünlü oyuncu büyük hayran kitlesine ulaştı.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal