20.02.2024-16:47 (Son Güncelleme:20.02.2024-16:47)


1

Jet Sosyete dizisinde canlandırdığı 'İlayda' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Deniz Cengiz seks itirafıyla gündeme oturdu.



2

Tuluğ Özlü'nün sunduğu Umarım Annem Dinlemez adlı podcast programına konuk olan Cengiz ara sokakta nasıl cinsel ilişkiye girdiğini anlatınca sosyal medya çalkalandı.



3

Senaryosunu Gülse Birsel'in kaleme aldığı yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Jet Sosyete dizisinde hayat verdiği 'İlayda' karakteriyle hafızalara kazınan Deniz Cengiz bu kez seks hikayesiyle adından söz ettirdi.



4

Tuluğ Özlü'nün sunduğu Umarım Annem Dinlemez adlı podcast programına konuk olan Deniz Cengiz arka sokakta nasıl cinsel ilişkiye girdiğini açık açık anlattı.



5

Tuluğ Özlü ünlü oyuncuya 'Bir arkadaşına bile anlatamayacağın kötü bir seks hikayen var mı?' diye sordu



6

Deniz Cengiz ise bu soruya şöyle yanıt verdi: ''Kadıköy'de bir ara sokakta otoparktan birinin giriş kat balkonuna girip sevişmiştik ve çocuğun bütün dizleri yara olmuştu.



7

En güzel yeri o. Bir de dizinin içleri yara oldu o olayı halledene kadar. Sonra ertesi gün buluştuk. Annesi 'Ne oldu oğlum?' diye sormuş.'' Ünlü ismin bu hikayesi kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr