Ünlü Oyuncu Bergüzar Korel’in Büyük Heyecanı: Üçüncü Kez Anne Oldu

Ekranların sevilen isimlerinden Bergüzar Korel, ikinci çocuğu Han’ın doğumundan kısa bir süre sonra tekrar hamile kalmıştı. Güzel yıldız bugün kızı Leyla’yı dünyaya getirdi.

11.09.2018-18:01 - (Son Güncelleme: 03.11.2021-15:49)

Rol aldığı her projede adından sıkça söz ettiren Bergüzar Korel, ikinci çocuğu Han’ı geçtiğimiz yıl kucağına almıştı. Han’ın doğumdan kısa bir süre sonra tekrar hamile kalan Korel, bugün kızı Leyla’yı kucağına aldı. 

BERGÜZAR KORAL KIZI LEYLA’YI KUCAĞINA ALDI

Binbir Gece Masalları dizinde Şehrazat karakterini canlandıran ve aynı dizide başrolü paylaştığı Halit Ergenç ile evlenen Bergüzar Korel, üçüncü kez anne oldu. Ali ve Han adından iki oğlu olan Korel, bugün kızı Leyla’yı dünyaya getirdi. Kısa bir süre önce doğum yaptığı için üçüncü doğumunun riskli olduğu iddia edilen Bergüzar Korel’in sağlık durumunu eşi Halit Ergenç açıkladı.

ANNE KOREL VE MİNİK LEYLA’NIN SAĞLIK DURUMU İYİ

Kısa süre önce oğlu Han’ı kucağına alan Bergüzar Korel, doğumdan kısa bir süre sonra kızı Leyla’ya hamile kaldı. Yeni doğum yaptığı için üçüncü doğumun riskli olması söylentilerine rağmen, oldukça sağlıklı bir hamilelik süreci geçiren Korel’in, doğumunun da başarılı geçtiği belirtildi. Sarıyer’de özel bir hastanede doğum yapan Korel’in ve minik Leyla’nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Doğuma giderken Bergüzar Koreli, eşi Halit Ergenç ve oğulları Ali ile Han’da eşlik etti. 

Bergüzar Korel doğum yaptı

İYİ Kİ GELDİN KIZIM 

Üçüncü doğumdan kısa bir süre önce kızı Leyla için baby shower partsi düzenleyen ünlü oyuncu, mutluluğunu sosyal medyada takipçileri ile paylaşmıştı.  Korel’in düzenlediği partiye ise birçok ünlü isim katılmıştı. 

BERGÜZAR KOREL MUTLU ANLARINI SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Düzenlediği doğum öncesinde partisinde çektirdiği fotoğrafları ınstagram hesabından paylaşan Bergüzar Korel, fotoğraflarının altına yazdığı notla takipçilerini duygulandırdı. Korel paylaşımına, "Bugüne kadar iki yavrumda da böyle bir kutlama yapmadım. Ama ilk günden bugüne hepimizin oğlu olduğundan mıdır, yoksa 1,5 yıldır birbirimize hasret kaldığımızdan mı rüya gibi bol pembeli bol kahkahalı en önemlisi hep birlikte olacağımız bir gün hayal ettik. Han’ın tüm bebekliği ve benim lohusalığım pandemiye denk geldiği için yalnız geçti. Bir çok şeye hasret kaldık hepimiz. Leyla’da dibine vuralım dedik. Bizim dibe vurmamız da bu kadar işte..." notunu ekledi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal