Ünlü Oyuncu Akın Akınözü’nün Herkesten Sakladığı Fotoğrafları Ortaya Çıktı

Hercai dizisi ile yıldızı parlayan, genç kızların sevgilisi Akın Akınözü’nün herkesten sakladığı fotoğrafları ortaya çıktı. Gördüklerinize inanamayacaksınız. İşte o fotoğraflar…

20.01.2021-15:44 - (Son Güncelleme: 12.12.2021-13:46) Ünlü Oyuncu Akın Akınözü’nün Herkesten Sakladığı Fotoğrafları Ortaya Çıktı

Geçtiğimiz sezon yayın hayatına veda eden Hercai dizisinin yıldızı Akın Akınözü, kısa zamanda büyük bir hayran kitlesine sahip oldu. Genç kızların yoğun ilgisiyle karşı karşıya kalan yakışıklı oyuncu Akın Akınözü’nün, herkesten sağladığı 120 kilo olduğu fotoğraflar ortaya çıktı. Sosyal medyada olay olan fotoğraflara yorum yağdı. 

AKIN AKINÖZÜ’NÜN SIRRI ORTAYA ÇIKTI

Hercai dizisi ile büyük bir çıkış yakalayan ve yayın hayatına yeni başlayan Kaderimin Oyunu dizisiyle izleyiciyle buluşan Akın Akınözü, eski haliyle hayranlarını şaşırttı. 

Birçok rolüyle ününe ün katan Akın Akınözü'nün eski halini gösteren fotoğrafları görenler, neye uğradığına şaşırdı.

Akın Akınözü

ESKİ FOTOĞRAFLARI HERKESİ ŞAŞIRTTI

Gerek yer aldığı projeler gerek özel hayatı olsun oldukça ilgi gören yakışıklı oyuncu, 120 kilo olduğu fotoğraflarının ortaya çıkmasından sonra açıklama yaptı. 120 kilodan 70 kiloya düşerek bambaşka bir görünümü olan Akınözü, verdiği kendisindeki değişim hakkında, "Değişimin gücünü ilk kez 120 kilodan 70 kiloya düştüğümde keşfettim" dedi. 

Akın Akınözü eski hali

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal