01.03.2024-16:10 (Son Güncelleme:01.03.2024-16:10)


1

Yeni nesil komedyenlerden Özkan Çelik, çıktığı bir sahnede İbrahim Tatlıses'in vurulması olayıyla ilgili şaka yaptı. Çelik, sahnede şaka yaptığı videosunu sosyal medya hesabından da paylaştı.



2

O paylaşıma ölüm tehditleri aldığını belirten komedyen hukuki süreç başlatacağını ifade etti.



3

Komedyen Özkan Çelik'in İbrahim Tatlıses şakası başına iş açtı. Komedyen ölüm tehditleri almaya başladığını iddia etti.



4

Özkan Çelik, sahneye çıktığı mekânda İbrahim Tatlıses'in 2011'de düzenlenen silahlı saldırıda vurularak ağır yaralanmasıyla ilgili bir şaka yaptı.



5

Çelik, ‘’İbrahim Tatlıses keleşle vuruldu ölmedi. Kimse şeyden bahsetmiyor… Tetikçinin hayal kırıklığı. Adamı tam kafadan keleşle almışsın. İşini düzgün bir şekilde yapmanın gururuyla eve gidiyorsun, açıyorsun ölmemiş. Bu daha büyük bir dram yani.’’ sözleriyle o olaya değindi.



6

Ardından bu şakanın videosunu sosyal medya hesabından paylaştı. Özkan Çelik'e gösterilen tepkiler sosyal medya paylaşımlarıyla kalmadı. Çelik, kimliği belirsiz kişilerden ölüm tehditleri de aldı.



7

Çelik, tehditlerle ilgili hukuki süreç başlatacağını belirtti.



8

İbrahim Tatlıses, 14 Mart 2011'de 'İbo Show' programının çekimlerine katıldıktan sonra asistanı Buket Çakıcı ile İstanbul'da beş kişinin silahlı saldırısına uğramış, başının sağ tarafından vurularak ağır yaralanmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr