Ünlü Komedyen Cem Yılmaz Dijital Platform Olan Netflix'e Tepki Gösterdi

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, sevilen dijital platform olan Netflix'e tepki gösterdi. Yılmaz, son filminin Netflix'te duyurusunun yapılmamasına köpürdü.

29.06.2020-17:56 - (Son Güncelleme: 29.06.2020-17:55) Ünlü Komedyen Cem Yılmaz Dijital Platform Olan Netflix'e Tepki Gösterdi

Cem Yılmaz, dijital platformda yayınlanan 'Karakomik Filmler 2'nin ardından, filminin duyurusunu yapmadığı için dijital yayın platformunu sosyal medya hesabından eleştirdi.

Ünlü isim Cem Yılmaz, son filminin duyurusunun Netflix'te yaypılmamasına tepki gösterdi. Cem Yılmaz, Twitter hesabından, “Netflix Türkiye'nin haberi yoktur büyük ihtimalle @netflixturkiye tatlım bizim film sizde dün çıkmış olması lazım tweet atma mı dediler yoksa?” paylaşımında bulundu. Netflix'e böyle bir paylaşım ile tepki veren ünlü komedyene cevap gecikmedi. Netflix, Yılmaz'ın paylaşımını alıntılayarak, "Bu bir #KarakomikFilmler2 duyuru tweet’idir" paylaşımı yapıldı. Cem Yılmaz, Netflix'in bu yanıtından sonra gene de tepkisini sürdürdü ve Netflix Türkiye'nin paylaşımına şöyle cevap verdi: "Buranın 3.Dünya ülkesi olmadığını elbet öğreneceksin. Şakacı seni."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal