15.05.2022-13:22 (Son Güncelleme:15.05.2022-13:22)


1

"Roma tarzının en iyi kutsal tapınaklarının olduğu yerde, temeller reddedilecek" Avrupa Birliği çöküşe geçecek.



2

"Baş güneş gibi parlayan deniz kavrulacak. Karadeniz'in balıkları kaynayacak. Rodos ve Cenova yarı aç olacak" Küresel sıcaklıkların artmasıyla, balıklar denizde ölecek. Kitlesel yok oluşlar yaşanacak. Baş güneş gibi parlayan denizin hangi deniz olduğu bilinmiyor.



3

"Babil ikliminin zıttı yaşanırken, büyük dökülme olmayacak" Dünyada büyük iklim krizleri yaşanacak. Bu sırada bir ülke komşusunu alet ve erzak için yağmalayan bir ülke olacak.



4

"Kan ve açlıktan daha büyük felaket yaşayanlar, 7 kez deniz kıyısından geçecekler. Büyük açlık ve esaret yaşanacak" Dünya çapında gıda kıtlığının yaşanmasıyla göçmen kitleleri, küresel plajlara akın edip buralarda yaşamaya başlayacak.



5

"Büyük şehrin etrafında yerleştirilmiş askerler olacak. Mavi kafa beyaz kafaya o kadar zarar verecek ki..." Büyük şehrin Paris olduğu düşünülüyor. Paris'te bir istila olacak.



6

"Yüksek dağın üzerinde gece olacak ve ay yükselecek. Aklını çalıştırabilecek onu görecek. Gözler güneye çevrilirken ölümsüz olan müritler davet edilecek. Eller ve bedenler yeninde dövülecek" Yapay zeka ve teknolojik ilerlemeler hız kazanacak. Bu sözlerle, teknolojinin üzerimizdeki etkilerine atıf yapıldığı düşünülüyor.



7

"İlk şahıs aniden ölecek. İrade değişecek ve saltanata başkası geçecek" Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un öleceği düşünülüyor.

İbrahim Turna
ibrahim_313@outlook.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR